Fotbal intern

Ion Crăciunescu dă verdictul: „CFR Cluj a avut penalty!”. Ce s-a întâmplat în careul oltenilor

24.04.2021 | 23:04
Ion Craciunescu da verdictul CFR Cluj a avut penalty Ce sa intamplat in careul oltenilor
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, consideră că CFR ar fi trebuit să primească un penalty în prima repriză, la duelul dintre Alexandru Chipciu și Nicușor Bancu.

Universitatea Craiova a intrat la pauză cu avantaj de 1-0, însă jucătorii lui Edi Iordănescu au cerut penalty la o fază în care Alex Chipciu este răsturnat în careul echipei Ouzounidis. Însă islandezul Sigurjonsson a readus-o pe CFR în joc și a reușit primul gol în tricoul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

În minutul 42 al partidei, Mario Camora a centrat de pe partea stângă pentru Chipciu, aflat în duel cu Nicușor Bancu. Mijlocașul CFR-ului a câștigat prim-planul, după care a fost tras de căpitanul oaspeților.

Ion Crăciunescu e convins că CFR Cluj a avut penalty în prima repriză cu Craiova

„După părerea mea, nu e luptă corp la corp. Îl răstoarnă. E fault, deci penalty”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare că îl apucă și îl trage, dar dacă ne aducem aminte cu ce balanță a judecat faza de la Craiova cu Botoșani… Mie nu mi se pare un contact ușor, sar ambii jucători la cap și îl apucă de umărul drept pe adversar și îl dezechilibrează. La cealaltă fază nu aș fi dat penalty. Amândoi s-au împins”, a mai explicat specialistul pe faze de arbitraj.

Gabi Balint a comentat și el această fază, dar l-a contrazis pe Ion Crăciunescu: „Una e când îl tragi direct, dar mâini în careu sunt zeci. Nu vă contrazic, eu vă spun așa. E o fază dificilă. Pare că a căzut înainte! Simte mâna și se lasă”, a spus Balint la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a mai cerut un penalty imediat după pauză

Jucătorii CFR-ului au mai cerut un penalty imediat după pauză, la o fază creată tot de Chipciu. Acesta a driblat și a șutat din unghi pe colțul scurt, Pigliacelli respinge în față, până la Debeljuh, care cade în duel cu Acka și cere penalty.

FANATIK a aflat că fotbaliștii campioanei României și-au primit un salariu înainte de meciul cu Universitatea Craiova, așa cum conducerea clubului a promis. Din informațiile noastre, până de Paște jucătorii clujenilor își vor primi toate salariile restante, iar asta s-a văzut și în atitudinea jucătorilor, mai ales în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are mari probleme în meciurile directe cu rivalele la titlu din Casa Pariurilor Liga 1. Până la golul din această seară, oltenii nu au marcat niciun gol în cele patru partide împotriva FCSB-ului și a CFR-ului, reușind doar trei rezultate egalitate.

Mario Camora, extrem de supărat pe arbitraj: „Am avut două penalty-uri!”

„Am avut două penalty-uri. Suntem obișnuiți cu domnul Ovidiu (n.r. centralul Ovidiu Hațegan). Arbitri trebuie să învețe din greșeli. La Craiova, Hațegan nu ne-a dat din nou un penalty clar”, a spus căpitanul Mario Camora.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,72 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT