Fotbal intern

Ion Crăciunescu, dezgustat de acționarii spanioli de la Dinamo: “În fața mea n-au cuvânt”

09.10.2020 | 23:19
Ion Craciunescu dezgustat de actionarii spanioli de la Dinamo In fata mea nau cuvant
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu s-a declarat dezgustat de acționarii spanioli de la Dinamo după ce aceștia l-au invitat cu ceva timp în urmă să se alăture noului proiect din Ștefan cel Mare.

După ce a realizat o serie de transferuri spectaculoase la nivelul lotului, clubul l-a dorit și pe fostul central în noua structură de conducere, o întânlire între Cortacero și Crăciunescu părea a fi în cărți săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Toate planurile au fost însă destrămate după ce, potrivit lui Ion Crăciunescu, spaniolii au amânat întânlirea pentru săptămâna viitoare, fapt ce l-s nemulțumit teribil pe fostul arbitru.

Ion Crăciunescu mesaj pentru acționarii spanioli de la Dinamo

Crăciunescu a ținut să transmită un mesaj public acționariilor spanioli de la Dinamo într-o emisiune de la Digisport: “Săptămâna această mi-au spus că 100% ne vedem, m-au amânat pentru săptămâna viitoare. Vreau să le transmit că expiră timpul, eu dacă promit ceva mă țin de cuvânt. Așa am fost toată viața mea.”

ADVERTISEMENT

Acesta a menționat că un astfel de comportament nu inspiră credibilitate în fața sa: “Dacă dânșii au promis și nu s-au ținut de cuvânt, înseamnă că în fața mea n-au cuvânt. Dacă n-au cuvânt, eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor. Da?”

Inițial Ion Crăciunescu precizase că nu va renunța la micul ecran chiar dacă urma să colaboreze cu Dinamo București: Eu i-am spus că lucrez la o televiziune, că sunt angajat aici, că oamenii s-au comportat foarte bine cu mine și că nu am niciun motiv ca să plec. Sunt dispus să discut cu dânsul, dar la TV nu pot să renunț!”

ADVERTISEMENT

Dinamo are un nou director de marketing

Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat vineri un nou director în funcția de director pe marketing. Radu Birlică în vârstă de 49 de ani a fost numit în funcție, informație anunțată pe site-ul oficial de către președintele executiv Dorin Șerdean.

Radu Birlică a mai activat în cadrul clubului între 2013 și 2014 în funcția de director de vânzări. Acesta este specializat în marketing şi advertising, dar şi în dezvoltarea relaţiilor cu partenerii de imagine ai cluburilor.

ADVERTISEMENT

În trecut Radu Birlică a trecut pe la Concordia Chiajna,, Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Rapid Bucureşti, iar în ultimii cinci ani a activat la ACS Poli Timişoara, unde a ocupat multiple funcții, director de marketing, vicepreşedinte, preşedinte şi administrator.

ADVERTISEMENT