Fotbal intern

Ion Crăciunescu, dezvăluiri din interiorul CCA! Cine vrea postul lui Kyros Vassaras

02.11.2020 | 23:52
Ion Craciunescu dezvaluiri din interiorul CCA Cine vrea postul lui Kyros Vassaras
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a făcut câteva dezvăluiri din interiorul CCA și a spus cine este personajul care vrea să-i ia locul grecului Kyros Vassaras.

Greșelile de arbitraj din ultima perioadă din Casa Pariurilor Liga 1 au adus noi contestații la adresa șefului Comisiei, cel care se ocupă de delegări.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu nu a ratat ocazia de a lansa încă un atac la adresa lui Vassaras și a celor din conducerea arbitrajului românesc.

Dezvăluirile lui Ion Crăciunescu despre scandalurile de la CCA

În actualele condiții, Ion Crăciunescu a dezvăluit că situația este una încordată la CCA, deoarece relații lui Kyors Vassaras cu vicepreședintele Alexandru Deaconu s-au răcit, iar acesta din urmă visează să-i ”fure” locul grecului.

ADVERTISEMENT

”Alexandru Deaconu și Kyros Vassaras sunt la cuțite pentru că Deaconu vrea postul de șef, e visul lui. De aceea, Deaconu nu mai face delegările, ci le face Vassaras personal. Deaconu face doar delegările de observatori”, a povestit fostul mare arbitru.

”Iar Augustus Constantin va fi șeful VAR când se va introduce sistemul video în arbitraj, în Liga 1. Iar relațiile dintre Deaconu și Augustus sunt reci, fiecare vrea să meargă pe drumul lui”, a mai declarat Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Augustus era cel care îl lua pe Vassaras cu mașina de la aeroport la Federație. Vassaras primește informații de la un român, un fost arbitru (n.r. – Florin Chivulete), acesta îi face sinteza și o trimite în Grecia. E o țară frumoasă. De asta suntem noi unde suntem. Suntem călcați în picioare. Nu există șefi de comisie de arbitri din alte țări”, a încheiat Crăciunescu.

Fostul mare arbitru a mai povestit și faptul că actualul șef de la CCA i-a propus cu ceva ani în urmă o afacere fostului asistent Micloș Nagy, însă acesta a refuzat. ”Nagy nu m-a mințit niciodată. A refuzat, iar apoi, deși a cerut o derogare de la CCA să continue activitatea pe plan internațional încă doi ani, a fost refuzat. Cred că există o legătură între cele două momente”, a spus Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, fostul arbitru Adrian Porumboiu a adus acuzații grave la adresa șefilor Comisiei Centrale de Arbitri, Kyros Vassaras și Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Fostul arbitru a luat foc după prestația lamentabilă a lui George Găman la meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș.

Cea mai mare problemă a arbitrajului în România în acest moment o reprezintă faptul că nu a fost implementat sistemul de arbitraj video. Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, susține că, în cel mai bun caz, sistemul VAR va fi introdus în Liga 1 după terminarea actualului sezon regulat, iar în cel mai rău caz va apărea la începutul sezonului 2021-2022.

ADVERTISEMENT