Sport

Ion Crăciunescu, deranjat de o declarație a lui Edi Iordănescu: „Nu mi-a plăcut asta!”

Ion Crăciunescu a fost deranjat de o declarație făcută de Edi Iordănescu după preluarea naționalei României, transmițându-i antrenorului că trebuie să fie mai ponderat.
25.01.2022 | 20:17
Ion Craciunescu deranjat de o declaratie a lui Edi Iordanescu Nu mia placut asta
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru consideră că Edi Iordănescu a avut o replică prea entuziastă pentru viitorul „tricolorilor” și l-a sfătuit că trebuie să fie mai sceptic, mai ales că România nu traversează o perioadă bună din punct de vedere fotbalistic.

În rest, Ion Crăciunescu este mulțumit de alegerea făcută de Federația Română de Fotbal și crede în capacitatea lui Edi Iordănescu de a gestiona naționala.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu, deranjat de o declarație a lui Edi Iordănescu

Ion Crăciunescu a fost deranjat de o declarație a lui Edi Iordănescu, de la conferința de presă, în care FRF l-a numit selecționer al României, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Fostul arbitru consideră că Edi Iordănescu nu trebuie să aibă declarații prea entuziaste pentru fanii naționalei, pentru ca nu cumva să nu reușească ce și-a propus, iar dezamăgirea să fie mai mare decât ar fi în mod normal.

ADVERTISEMENT

„Edi mi se pare un tip citit, un tip educat. Nu mi-a plăcut că a dat prea multă încredere că totul va fi bine și că va reuși.

Trebuie să fii puțin mai sceptic, dar în rest a fost impecabil. Cred în el, că altceva nu avem ce face.

ADVERTISEMENT

De ce în alte țări se pot crește niște copii care când intră în teren nu sunt la fel de maturizați ca cei de la alte naționale”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Sunt sigur că putem construi o echipă care să ne facă mândri!”

Edi Iordănescu a venit cu încredere maximă la naționala României și a declarat că este sigur că poate construi o echipă care să facă performanță și pe care suporterii să o îndrăgească.

ADVERTISEMENT

„Vin cu încredere. Sunt sigur că putem să construim o echipă care să ne facă mândri din nou. Mă simt extrem de bucuros și onorat.

Nu știu dacă este sau nu o coincidență că și eu am ajuns selecționer la 43 de ani. Sunt mândru de realizările tatălui meu. Atunci când am plecat pe acest drum, mi-am asumat aceste provocări.

Îmi doresc foarte mult să construiesc o identitate de joc, știu că timpul va fi principalul meu inamic. Cu foarte mulți dintre jucători am lucrat, iar asta va fi un avantaj.

Primordial va fi rezultatul. Îmi doresc ca suporterii să vină aproape de echipa națională, iar atunci când pleacă de la stadion să fie mulțumiți că echipa națională a dat totul.”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT