Sport

Contre în direct între Florin Bratu și Ion Crăciunescu din cauza FRF-ului: „Nea Nelu, se lucrează, ce nu înțelegi?”

Florin Bratu și Ion Crăciunescu s-au contrat în direct din cauza Federației Române de Fotbal și a alegerii noului selecționer al naționalei României.
28.12.2021 | 21:09
Contre in direct intre Florin Bratu si Ion Craciunescu din cauza FRFului Nea Nelu se lucreaza ce nu intelegi
ADVERTISEMENT

Selecționerul U21 a fost deranjat de ironiile fostului arbitru, care insinua că Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu doar se plimbă prin Europa, în loc să aleagă un selecționer.

Florin Bratu i-a răspuns dur lui Ion Crăciunescu, explicându-i că la FRF se lucrează într-adevăr și că i se pare normal ca posibilii selecționeri să fie vizitați față în față.

ADVERTISEMENT

Contre în direct între Florin Bratu și Ion Crăciunescu din cauza FRF-ului

Florin Bratu și Ion Crăciunescu au avut o serie de contre în direct la TV DigiSport din cauza FRF-ului și a alegerii noului selecționer al naționalei României, loc lăsat liber după plecarea lui Mirel Rădoi.

Florin Bratu – Nea Nelu, se lucrează, ce nu înțelegeți?

Ion Crăciunescu – Am înțeles… cum se lucrează, între ei doi?

Florin Bratu – Nu, se lucrează, acum sare toată media să spună că de ce au mers doi oameni în Franța sau pe unde au mai fost.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu – Pe ei nu îi interesează practic, ci pozele de imagine!

Florin Bratu –  Fiecare și-a făcut speranțe… și eu dacă aș fi fost selecționer m-aș fi dus să conving pe cineva, cum a fost și cu Radu Ștefan, nu știi cum reacționează emoțional un om.

Ion Crăciunescu – Și să încerci, dar tăcut, nu să te afișezi peste tot cum au făcut ei…

Și MM Stoica a ironizat plecarea lui Stoichiță și Burleanu în Franța

MM Stoica a comentat și el plecarea lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță în Franța, fiind de părere că se putea găsi și altfel un selecționer pentru națională:

ADVERTISEMENT

„Fotografiile apărute cred că sunt făcute de cel care le-a făcut și la Salonic. Eu când am auzit că pleacă la Nisa, m-am gândit că pleacă pentru Ursea.

Ideea e în felul următor, Comisia Tehnic se întâlnește, se face un portret robot al selecționerului, i se face profilul… Dacă tu spui că pe listă îl ai pe Boloni, pe Adrian Mutu… chiar nu înțeleg, nu are nicio noimă”.

ADVERTISEMENT

„Mergi pe experiența lui Boloni la 68 de ani sau pe carisma lui Mutu care e la început de drum? Eu chiar nu înțeleg, undeva e o fractură de logică, nu fisură”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT