Sport

Ion Crăciunescu contestă arbitrajul din Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Trebuie să curgă dinții din gură pentru roșu? Bîrsan era decupat din alt film!”

Ion Crăciunescu a analizat partida dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova, lămurind problemele de arbitraj apărute în derby-ul Olteniei.
14.02.2022 | 22:46
Ion Craciunescu contesta arbitrajul din Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 Trebuie sa curga dintii din gura pentru rosu Birsan era decupat din alt film
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru internațional a sancționat unde arbitrul Marcel Bîrsan a greșit în luarea anumitor decizii, cum ar fi un penalty neacordat Universității Craiova în prima repriză, la o pătrundere a lui Gustavo.

Ion Crăciunescu a comentat și decizia lui Marcel Bîrsan de a nu-i acorda al doilea cartonaș galben lui Nicușor Bancu, spunând că jucătorul Universității trebuia eliminat clar.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu lămurește probleme de arbitraj din Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Ion Crăciunescu a lămurit problemele de arbitraj din Universitatea Craiova-FC U Craiova, spunând că arbitrul Marcel Bîrsan a „fost decupat din alt film”:

„E un jucător care îl ochește, e o lovitură dură, cu intenție, urmăriți și îi trage una peste față. Trebuie să îi curgă dinții din gură să elimine pe cineva?

ADVERTISEMENT

E un jucător, Van Durmen, îl urmărește pe adversar și după îi trage una. E lovirea adversarului fără minge. E mai aproape de eliminare. Eu nu aș accepta niciodată ca astfel de jucători să rămână pe teren după ce au făcut”.

„Gustavo cade foarte ușor, dar vă întreb, ce caută mâna jucătorului pe adversar când nu joacă mingea? E penalty, nu merită sancțiune disciplinară, dar sancțiune tehnică merită.

ADVERTISEMENT

Golul lui Gustavo a fost regulamentar, l-a lovit mingea în piept, nu se vede bine, dacă îl lovește în mână trebuie anulat. Aaa, acum văd bine, l-a lovit în mână, trebuie anulat golul, da, nu văzusem tot!”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Arbitrul părea decupat din alt film!”

Ion Crăciunescu a continuat și l-a incriminat pe arbitrul Marcel Bîrsan, despre care a spus că nu trebuia să fie delegat pentru derby-ul orașului Craiova:

ADVERTISEMENT

„Bancu trebuia trimis la cabine, e un atac imprudent al lui. Nu vă supărați, întreb și eu, când la astfel de fază, la un astfel de meci, un arbitru e la 40 de metri de fază și un coleg îi spune ce să dea, iar el nu ține cont de colegul lui…

Scuzați-mă, mi se pare decupat arbitrul din alt film. Și dacă stătea în tribună trebuia să vadă. A fost meciul de afiș al etapei, nu trebuia ales un alt arbitru, unul dintre primii trei?

Delegarea a fost una anapoda. Nu poți să-i dai unui arbitru un astfel de meci, care îl depășește pe el. Nu poți să îi dai unui oarecare, pentru că Marcl Bîrsan e un oarecare!”.

„Hai să tragem tare acum, să ne facem de cap acum până vine odată VAR-ul!”, a replicat și Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia Târgoviște: 5,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită