Sport

Ion Crăciunescu îl face praf pe Dario Bonetti: „La el e interes! Ce tot a tărăgănat atât?”

Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Dario Bonetti.
14.07.2021 | 19:55
Ion Craciunescu il face praf pe Dario Bonetti La el e interes Ce tot a taraganat atat
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru este de părere că tehnicianul italian are un interes din revenirea sa la Dinamo și crede că nu este legat atât de mult sufletește de club, precum Florin Bratu, alături de care a avut un dialog pe tema antrenorului „câinilor”.

Iuliu Mureșan, directorul executiv al grupării din Ștefan cel Mare, a declarat de sâmbătă pentru FANATIK că locul lui Dusan Uhrin va fi luat de Dario Bonetti.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Dario Bonetti

Ion Crăciunescu a avut un dialog cu Florin Bratu, pe tema noului antrenor al lui Dinamo, iar fostul arbitru l-a făcut praf pe Dario Bonetti, despre care spune că are un interes din revenirea pe banca tehnică a „câinilor”:

Florin Bratu – Am încredere în Dario Bonetti, am încredere în board-ul DDB. Sunt în relații foarte bune cu cei de la Dinamo. Mă cunosc bine cu ei, suntem amici de mult timp, dar sper să-și revină Dinamo, asta e cel mai important. Totul în viață e pe prietenie, pe interes, nu e problemă.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu – Eee… la Bonetti e interes, mai mult ca sigur, la tine aș fi înțeles legătura, dar la el nu știu ce să spun. Tu ai un trecut la Dinamo.

Florin Bratu – El a plecat de la Dinamo în condiții bune…

Ion Crăciunescu – Și de ce a tot tărăgănat el? Că a tărăgănat. Dacă ești așa legat de un club, nu începi să dai înapoi.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu – Păi au tot plecat jucători, trebuie să se mai ridice restricții, a fost nevoie să mai vadă cum e situația de la club.

Ion Crăciunescu – Eu chiar nu înțeleg. Înțeleg la unul care e dinamovist adevărat, care are o legătură puternică cu acest club, dar așa nu…

ADVERTISEMENT

„Când te duci la un club, te interesezi de tot!”

Ion Crăciunescu a continuat și a mai explicat de ce i se pare ușor bizar comportamentul lui Dario Bonetti înainte de a semna cu Dinamo, inclusiv declarațiile sale, în care spunea că așteaptă să vadă situația clubului.

„Când te duci la un club, te interesezi de situația financiară. Ce-l determină pe domnul Bonetti să vină la acest club, avem și noi dreptul să ne întrebăm”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

Iuliu Mureșan a anunțat venirea lui Dario Bonetti la Dinamo, dar și termenii și condițiile contractului italianului: „Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului”

„Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT