Sport

Ion Crăciunescu, ironii înainte de CFR Cluj – FCSB: „Am găsit o explicație, de asta face Gigi Becali schimbările în locul lui Toni Petrea”

Fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a oferit declarația zilei înainte de CFR Cluj - FCSB și a găsit o explicație amuzantă pentru faptul că patronul FCSB efectuează schimbările.
17.04.2022 | 14:07
Ion Craciunescu ironii inainte de CFR Cluj  FCSB Am gasit o explicatie de asta face Gigi Becali schimbarile in locul lui Toni Petrea
FCSB se poate apropia la două puncte de CFR Cluj cu o victorie în Gruia. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a dezvăluit la conferința de presă înainte de derby-ul care poate decide titlul în Casa Pariurilor Liga 1 că are insomnii în ultimul timp, însă Ion Crăciunescu nu l-a iertat.

Ion Crăciunescu, declarația zilei înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu doarme foarte bine, deci nu poate să le viseze”

Ion Crăciunescu face haz de necaz de lipsa de putere de decizie a antrenorului FCSB, Toni Petrea și a oferit o declarație hilară la Digi Sport: „Am găsit o explicație pentru care nu face schimbările Toni Petrea. Spune că nu doarme foarte bine în ultima vreme, deci nu poate să le viseze. În schimb, domnul Becali, care doarme foarte bine, le visează și poate să le și facă”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut că el este cel care de multe ori decide schimbările, iar Toni Petrea a fost pus într-o postură jenantă, cu multe schimbări efectuate chiar înainte de pauză, mai ales în precendentul mandat.

Un alt exemplu în acest sens este și situația lui Claudiu Keșeru, Gigi Becali fiind cel care decide dacă atacantul este sau nu inclus în lot, iar Toni Petrea se vede nevoit să inventeze motive în cadrul conferințelor de presă.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea face nopți albe la FCSB: „Nu mai dorm bine de mult timp”

Toni Petrea a mărturisit că postul de antrenor la FCSB îi creează mult stres și presiunea este una destul de mare, care apasă pe umerii săi:

„Nu mai dorm bine de mult timp, dar asta este. Sunt probleme pe care trebuie să le rezolv, să le gestionez, mă descurc. Mai beau o cafea…”, a spus Toni Petrea înaintea partidei cu CFR Cluj din această seară.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, în afara lotului FCSB la cel mai important meci al sezonului

După ce a fost folosit o repriză în meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a decis să îl scoată din nou din lot pe Claudiu Keșeru, lucru care s-a întâmplat și la derby-ul cu CFR Cluj.

Toni Petrea nu s-a mai obosit să ofere explicații și a declarat sec: „Claudiu Keșeru nu este în lot”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,70 este cota pentru „șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT