Sport

Ion Crăciunescu nu a avut milă de jucătorii Rapidului: „Defensiva adormise! Parcă au împins trenul până la Timișoara”

Ion Crăciunescu nu a avut milă de jucătorii Rapidului.
28.10.2021 | 23:42
Ion Craciunescu nu a avut mila de jucatorii Rapidului Defensiva adormise Parca au impins trenul pana la Timisoara
Ion Crăciunescu nu a avut milă de jucătorii Rapidului: „Defensiva adormise! Parcă au împins trenul până la Timișoara”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au fost eliminați de Poli Timișoara, scor 2-0, ratând astfel accederea în optimile de finală ale Cupei României, singurul trofeu pentru care trupa lui Mihai Iosif se putea lupta în acest sezon.

Ion Crăciunescu nu i-a menajat deloc pe jucătorii Rapidului spunând că aceștia nu au reacționat în niciun fel nici după ce au primit primul gol, criticând defensiva giuleștenilor pentru cum a gestionat faza.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescunu a avut milă de jucătorii Rapidului

Ion Crăciunescu nu a avut milă pentru jucătorii Rapidului, despre care spune că au fost inexistenți în duelul cu Poli Timișoare din Cupa României: „Rapid trebuia să fie vioara întâi, pe tabelă e altceva.

Defensiv Rapidului adormise la faza primului gol. Pare că nu au avut prea multe soluții. Timișoara nu le-a dat prea multe spații”.

ADVERTISEMENT

„A părut o echipă obosită Rapid, nu au jucat ce ne obișnuiseră până acum. Au luat meciul foarte ușor, sunt ferm convins, așa au părut, că nu s-au concentrat, se credeau calificați înainte să joace meciul.

Așa de slab jucând nu i-am mai văzut. Mă așteptam să vină să dea o explicație”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Parcă au împins trenul până la Timișoara!”

Ion Crăciunescu a continuat și a ironizat prestația jucătorilor Rapidului, spunând că au părut foarte obosiți, ca și cum „ar fi împins trenul până la Timișoara”:

„Nu știu ce să spună, orice, poate nu au dormit bine la Timișoara. Nu că nu au dormit bine, parcă au împins trenul până la Timișoara, așa au arătat pe teren”.

ADVERTISEMENT

„Ei jucau, chiar și când pierdeau jucau. Trebuie să ne spună și nouă ceva. Eu cred că banii la club sunt plătiți la timp, deci nu sunt probleme.

E un patron acolo pe care îl apreciez enorm, care știu că a băgat din banii lui și are tot respectul meu pentru acest lucru.

Eu nu am înțeles ce a jucat Rapid în seara asta, nu au putut lega pase, nu s-au descurcat cu niște fundași, care, cu tot respectul, nu erau chiar cei mai de top adversari. Dar iată că totuși nu s-au descurcat. Felicitări, Timișoarei!”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT