UEFA îl favorizează pe "duşmanul" lui Crăciunescu! La ce meci îl trimit

Ion Craciunescu, CCA, UEFA

Conducerea CCA este contestată de Ion Crăciunescu, însă forul european nu e interesat de ce spune fostul arbitru

Războiul dintre Ion Crăciunescu şi conducerea Comisiei Centrale de Arbitri merge mai departe, dar UEFA nu e "pasionată" de astfel de lucruri. Deşi e contestat de fostul arbitru mare arbitru internaţional, Alexandru Deaconu tocmai a fost delegat din nou la un meci important. 

Omul numărul doi din CCA a fost delegat de UEFA ca observator la partida Spartak Moscova - Athtelic Bilbao din şaisprezecimile Europa League. Crăciunescu a criticat în termeni duri faptul că Deaconul este delegat la astfel de partide. 

Ion Crăciunescu: "În ce ţară trăim? Porumboiu de ce nu e observator?!"

 "A ajuns unul ca Deaconu observator internaţional şi Porumboiu nu? În ce ţară trăim, suntem chiar nebuni? Am făcut solicitare să fiu observator încă din vara trecută, nu mi-au răspuns, motiv pentru care îi voi da în judecată" se revoltase Crăciunescu în Gazeta Sporturilor în urmă cu două zile. 

Alexandru Deaconu are 45 de ani şi a fost arbitru internaţional din 2005, dar a decis să se retragă în 2012. În 2008, Deaconu a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru "merite în combaterea violenţei în sport", de către preşedintele României, Traian Băsescu.