UEFA îl favorizează pe “duşmanul” lui Crăciunescu! La ce meci îl trimit

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
08/02/2018, 18:19
UEFA îl favorizează pe “duşmanul” lui Crăciunescu! La ce meci îl trimit

Războiul dintre Ion Crăciunescu şi conducerea Comisiei Centrale de Arbitri merge mai departe, dar UEFA nu e “pasionată” de astfel de lucruri. Deşi e contestat de fostul arbitru mare arbitru internaţional, Alexandru Deaconu tocmai a fost delegat din nou la un meci important. 

Omul numărul doi din CCA a fost delegat de UEFA ca observator la partida Spartak Moscova – Athtelic Bilbao din şaisprezecimile Europa League. Crăciunescu a criticat în termeni duri faptul că Deaconul este delegat la astfel de partide. 

Ion Crăciunescu: “În ce ţară trăim? Porumboiu de ce nu e observator?!”

 “A ajuns unul ca Deaconu observator internaţional şi Porumboiu nu? În ce ţară trăim, suntem chiar nebuni? Am făcut solicitare să fiu observator încă din vara trecută, nu mi-au răspuns, motiv pentru care îi voi da în judecată” se revoltase Crăciunescu în Gazeta Sporturilor în urmă cu două zile. 

Alexandru Deaconu are 45 de ani şi a fost arbitru internaţional din 2005, dar a decis să se retragă în 2012. În 2008, Deaconu a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru “merite în combaterea violenţei în sport”, de către preşedintele României, Traian Băsescu. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.