Fotbal intern

Ion Crăciunescu se implică în scandalul momentului: „Ce era să facă Gigi Becali?”

29.01.2021 | 20:59
Ion Craciunescu se implica in scandalul momentului Ce era sa faca Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a comentat scandalul momentului în fotbalul românesc dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. Iar fostul mare arbitru îi dă dreptate patronului FCSB, care i-a cerut ajutorul vărului său, Giovani.

Giovani Becali a dezvăluit pentru FANATIK toate culisele transferului lui Dennis Man la AC Parma, cea mai tare mutare din această iarnă în Serie A.

ADVERTISEMENT

Deși Man este reprezentat de Anamaria Prodan, impresara a fost umilită de Giovani și Gigi Becali care au reușit cel mai scump transfer din istoria Casa Pariurilor Liga 1.

Ion Crăciunescu despre Gigi Becali și Giovani: „S-au împăcat verii”

Ion Crăciunescu e de părere că Gigi Becali a procedat corect în negocierile cu AC Parma și apreciază că patronul FCSB a reușit să treacă peste neînțelegerile cu vărul Giovani, reușind cel mai tare transfer din istoria campionatului României.

ADVERTISEMENT

S-a iscat scandal între impresari la transferul lui Man, dar s-au împăcat verii, asta cred că e punctul culminant. Ei și-au dat mână și au realizat cel mai mare transfer din istoria României”, a spus fostul mare arbitru la Digisport.

Crăciunescu consideră că Gigi Becali a fost pus într-o situație în care nu putea să ia decât o singură decizie și să dea curs ofertei mult mai bune obținute de Giovani, cu trei milioane peste oferta impresarei lui Dennis Man: „Ce era să facă patronul, să dea curs ofertei de 10 milioane sau de 13 milioane?”, spune lucrurilor pe nume analistul TV.

ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru consideră că Dennis Man este cel care și-a dat acordul ca Giovani Becali să negocieze în numele său, iar impresara care se relaxa la plajă în Miami a fost pusă în fața faptului împlinit: „Dennis Man a acceptat să meargă cu Giovani Becali. Fiecare om își alege situația cea mai bună, cum e și în acest caz. Man 100% și-a dat acceptul pentru a-l alege pe Giovani”.

Crăciunescu e de partea lui Gigi Becali: „L-am criticat pe Gigi Becali dar aici nu a greșit”

Ion Crăciunescu nu a fost întotdeauna în cele mai bune relații cu Gigi Becali, ba chiar din contră, însă de această dată în mod surprinzător îi ia apărarea: „Eu l-am criticat pe Gigi Becali de multe ori, dar aici nu cred că a greșit. Anamaria Prodan e tare, luptătoare, bravo ei”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut niște dezvăluiri uluitoare despre Anamaria Prodan, pe care nu a acceptat-o niciodată la negocieri din cauza faptului că este femeie:

„Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare

Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă când erau Giovani cu Victor în pușcărie?

Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovani?”, a spus Gigi Becali.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,45 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT