Fotbal intern

Ion Crăciunescu şi Sorin Cârţu, dialog spumos la TV: “Craiova n-are nevoie de aşa ceva” / “Naşule, nu a fost nimic”

11.02.2021 | 23:19
Ion Craciunescu si Sorin Cartu dialog spumos la TV Craiova nare nevoie de asa ceva  Nasule nu a fost nimic
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a comentat victoria Craiovei din optimile de finală ale Cupei României, 1-0 în deplasarea cu FC Botoșani, dar oficialul oltenilor nu a fost mulțumit de maniera de arbitraj. În timp își exprima nemulțumirile, Ion Crăciunescu a intervenit pentru a-i explica greșelile de arbitraj din timpul jocului, ceea ce a dus la un dialog spumos între cei doi.

Sorin Cârțu susține că în minutul 1, la faza penalty-ului, Eduard Florescu, fundașul moldovenilor, trebuia să fie eliminat de arbitru, el fiind în poziție de ultim apărător.

ADVERTISEMENT

Totodată, la faza din minutul 10, când și Botoșani a cerut un penalty la duelul din careu dintre Cîmpanu și Holzmann, Sorin Cârțu spune că decizia a fost corectă, de a nu da penalty împotriva Craiovei.

Dialogul spumos dintre Sorin Cârțu și Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu și Sorin Cârțu au avut un dialog spumos în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la TV DigiSport, în care fostul arbitru a vrut să intervină și să-i explice oficialului oltenilor de ce nu se impunea eliminarea lui Florescu și de ce trebuia dictat penalty la duelul dintre Cîmpanu și Holzmann:

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu: Și regulamentul s-a schimbat…

Sorin Cârțu: E și ținere și pierdere!

Ion Crăciunescu: Nu e o ținere, e o mână, piedica e cea care l-a împiedicat pe adversar să ajungă să dea gol.

Sorin Cârțu: Dar atunci nici genunchi în genunchi nu înseamnă penalty.

Ion Crăciunescu: Tu încerci să joci mingea, dar tu te duci cu piciorul cum te-ai dus la minge. E fault!

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: Nașule, nu a fost nimic, copilul se duce să joace minge. E opinia ta ca specialist, copilul vrea să joace mingea, care e problema?

Ion Crăciunescu: Una e să vrei, una e să faci asta, e greșeala lui, a fost neatent. Îi pune un baraj să nu ajungă la minge.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: La o acțiune pe care o ducea în careul lui? Mare baraj a făcut…

Ion Crăciunescu: Nu pot să spun că e albă dacă e neagră!

Sorin Cârțu: De aici până la a spune că Bârsan e cu Craiova, cum am mai auzit, e departe.

Ion Crăciunescu: Eu țin cu Craiova, dar, frate, Craiova nu are nevoie de așa ceva. Nu se poate să greșești așa ceva la un nivel înalt!

Sorin Cârțu, nemulțumit din cauza arbitrajului după Botoșani – U Craiova, 0-1

Sorin Cârțu a fost nemulțumit din cauza arbitrajului, oficialul oltenilor susținând că Eduard Florescu, fundașul lui FC Botoșani trebuia eliminat după faultul din minutul 1:

„Dacă nici asta la Ivan nu a fost de cartonaș roșu, ce să mai zic. Am rămas și eu consternat de așa ceva, cum să nu fie roșu. Piedica pe care o pune ăsta nu e considerat intenționat, nu”

„La cealaltă de ce spuneți (N.r.- către Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la TV DigiSport) că e penalty, pentru că acel copil nu a vrut să-l atingă cu pulpa, nu-i pune nimeni niciun baraj.

Jucătorul se aruncă mai mult în piciorul lui Cîmpanu. Normal că te lovești, eu vreau să ajung la acel balon și mă opresc, așa a fost la faza aia”, a spus Sorin Cârțu la TV DigiSport.

„Pe un asemenea teren au încercat să joace fotbal. Astea sunt condițiile, a nins, nu știu ce să zic. Mi-a plăcut modul în care a abordat meciul, cum s-au descurcat în condițiile date.

Au avut o agresivitate bune, sunt bucuros că era importantă acum calificarea. Au îndeplinit două obiective, de a se califica și de a ieși întregi”, a mai spus oficialul Craiovei.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – U Craiova: 1,91 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT