Life

Ion Cristoiu a dezvăluit cum a slăbit peste 20 de kg, provocat de regretatul Corneliu Vadim Tudor: „Mă poreclise ardei umplut”

21.10.2020 | 12:21
Ion Cristoiu a dezvaluit cum a slabit peste 20 de kg provocat de regretatul Corneliu Vadim Tudor Ma poreclise ardei umplut
Ion Cristoiu a povestit cum a slăbit, provocat fiind de Vadim Tudor. Foto: captură Youtube/ gândul.ro
ADVERTISEMENT

Ion Cristoiu a dezvăluit cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme în urmă cu ceva ani, după ce fusese poreclit de regretatul lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor pentru felul în care arăta.

Ion Cristoiu, poreclit „ardei umplut” de Vadim Tudor și rețeta cu care a slăbit

Într-un live realizat cu jurnalista Adriana Balint, gazetarul a vorbit despre viața sa, despre omul Cristoiu, cel pe care puțini îl știu cu adevărat.

ADVERTISEMENT

A făcut o călătorie în copilăria lui modestă de la Găgești și, la un moment dat, a ajuns la subiectul kilogramelor sale.

„Am luat eu decizia istorică de a slăbi, ca să îi fac în ciudă lui Corneliu Vadim Tudor, care mă poreclise ardei umplut. Pot să dau un sfat: am decis să alerg în fiecare dimineață, înainte de a mânca, indiferent unde m-aș afla, pe ceas, jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Eram într-o delegație la Beijing. Era la ora 6 și alergam prin Beijing. Când am fost la Tărâmul Sfânt, de exemplu, era să nu mai fac jumătatea aia de oră. Am alergat în costum și știu că la un moment dat m-am spălat la o cișmea.

Totul constă în a-ți face un program”, a povestit Ion Cristoiu pe canalul său de Youtube.

„L-am moștenit pe bunicul meu”

Jurnalistul a vorbit și despre familia lui, încercând să explice toată traiectoria sa, ambiția de care a dat dovadă în toți anii de presă și ce au făcut să mai fie la modă și în zilele noastre, având în vedere că opiniile lui mai contează și acum.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am moștenit pe bunicul meu, prin mamă, care era un om sărac, a făcut liceul agricol și a devenit chiabur. Era genul de om care, ca și mine, muncea de dimineață până seara. Genul acesta de om este un prost pentru că muncește degeaba. Eu munceam de dragul de a munci”, a mai spus Ion Cristoiu.

Pe lângă discuția despre viața lui, Cristoiu a atacat și câteva teme de actualitate, principala fiind pandemia și felul în care ne-a schimbat viețile. Singurul lucru pe care îl regretă jurnalistul este închiderea Bibliotecii Academiei, acolo unde se ducea cu drag de fiecare dată, la cântatul cocoșului.

ADVERTISEMENT