News

Ion Cristoiu, anunț ferm despre turul 2 al alegerilor prezidențiale! “O răsturnare cum a fost în 2014 este imposibilă”

11.11.2019 | 19:32
Ion Cristoiu anunt ferm despre turul 2 al alegerilor prezidentiale O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut un anunț ferm despre turul 2 al alegerilor prezidențiale! Acesta explicat că o răsturnare de situație este imposibilă, drept pentru care Klaus Iohannis  va câștiga detașat alegerile.  “E limpede că Mircea Diaconu a luat voturi pesediste ale unor oameni care nu au vrut să voteze cu Viorica Dăncilă și au votat cu el. Cred că și voturile candidatului Ramona Ioana Bruynseels și Cumpănașu se vor duce la Dăncilă.

Ion Cristoiu, anunț ferm despre turul 2 al alegerilor prezidențiale!

O răsturnare cum a fost în decembrie 2014 este imposibilă. Marea majoritate a celor care au votat cu USR va sta acasă din două motive. Primul e dezamăgirea lor și suspiciunea că e ceva în neregulă. Cu excepția electoratului PNL, care va fi scos de primari, electoratul de dreapta și cel de USR are o problemă dacă Klaus Iohannis nu reușește să convingă că dacă nu se iese la vot câștigă Viorica Dăncilă, foarte multă lume va rămâne acasă.

ADVERTISEMENT

Această uriașă disproporție, cum a fost și la Ponta, e în defavoarea celui de pe locul I”, a spus Ion Cristoiu. Culmea, jurnalistul spune că a pus ştampila pe Dan Barna, deşi, nu o dată a sărit în sprijinul Vioricăi Dăncilă în ultima perioadă. Cristoiu a precizat că nu îl consideră omul potrivit pentru cea mai înaltă funcție în stat pe Barna, dar Iohannis l-a împins să facă acest lucru pentru că nu a făcut altceva decât să „citească discursuri scrise de alții”.

“O răsturnare cum a fost în 2014 este imposibilă”

 „Iohannis n-a fost la nici un interviu pe un post tv, nu neapărat la o confruntare cu ceilalți. N-a zis nimic în intervențiile sale de la întâlnirea cu activul despre mandatul de cinci ani, despre Proiectul său de țară. A ținut-o langa cu mărețele sale fapte de luptă împotriva PSD. De parcă țelul unui președinte al României se poate limita la intrigile împotriva unui partid.

ADVERTISEMENT

Toți ceilalți candidați au fost în turnee electorale, au poposit în Piețe, în aglomerații, s-au întâlnit cu cetățenii, au participat la dezbateri”, a mai spus Ion Cristoiu legat de opțiunea de vot.