Ion Cristoiu, atac devastator la adresa actualei puteri: Cei mai buni votanți PNL sunt morții

Adrian Baciu   
în HotNews
28/10/2020, 10:12
Ion Cristoiu, atac devastator la adresa actualei puteri: Cei mai buni votanți PNL sunt morții
Ion Cristoiu, atac devastator la adresa actualei puteri: Cei mai buni votanți PNL sunt morții. Sursa foto: hepta.ro

Cu mai puțin de două luni până la alegerile parlamentare, Ion Cristoiu lansează un atac dur către partidul de guvernământ, PNL, și către cel mai important susținător al acestuia, președintele Klaus Iohannis.

Publicistul acuză direct actuala putere și Palatul Cotroceni de faptul că se vor folosi de morții COVID-19 pentru a-și adjudeca succesul la alegerile din 6 decembrie.

Cristoiu mai crede că și serviciile secrete interne vor juca un rol decisiv într-un iminent succes pe care liberalii îl vor avea la scrutinul din această iarnă.

Ion Cristoiu, acuzații grave către actuala putere: Cei mai buni votanți PNL sunt morții

România traversează o perioadă extrem de gravă în pandemia de COVID-19, cu mii de infectări zilnice și tot mai mulți morți anunțați de autorități. Deși autoritățile anunță că luptă pentru a ameliora situația, Ion Cristoiu vede opusul și acuză Guvernul Orban că nu face decât să creeze condiţii pentru tot mai multe infectări.

Într-o postare pe blogul său personal, Ion Cristoiu afirmă că discursul preşedintelui Iohannis, după întâlnirea de marţi cu responsabilii  şi specialiştii din sănătate, are un ”caracter sinistru”, unic în lume”.

Ziaristul susține, nici mai mult, nici mai puțin, că şeful statului, ajutat de sistemul instituţiilor de forţă, va folosi morţii de COVID pentru a obţine victoria zdrobitoare a PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Orban nu are realizări în sensul că sunt tot mai puţine infectări. Nu, Guvernul Orban are măreţe realizări în tot mai multe infectări şi în crearea condiţiilor pentru ca tot mai multe infectări să beneficieze de terapie intensivă şi, fireşte de cimitire.

De ce? Păi să vă spun de ce. Cei mai buni votanţi pentru PNL pe 6 decembrie sunt morţii. Deci dl. Klaus Iohannis avea chiar o anumită bucurie în ce spunea el, tot mai multe infectări şi tot mai multă terapie intensivă şi tot mai mulţi morţi înseamnă tot mai multe voturi”, susţine publicistul, conform Mediafax.

Cristoiu: Serviciile pregătesc victoria zdrobitoare

Tirul lui Cristoiu la adresa lui Iohannis și a PNL-lui nu se rezumă doar la criza COVID. Publicistul mai spune că liberalii și șeful statului vor fi ajutaţi de serviciile secrete pentru a contabiliza la PNL voturile victimelor COVID, astfel încât să câştige cu majoritate alegerile parlamentare, iar şeful statului să aibă, în sfârşit, şi „Parlamentul meu”.

”Pentru că acuma ăia de la SRI , şi de la STS, şi de la SPP care pregătesc victoria  zdrobitoare cu 58%  a PNL. La ora actuală se pregătesc, se fac liste., zice Hellvig.

‘Păi a mai murit unul’. ‘Aaa, bun, pac, votant!’ Mai dă unul din ăia morţi şi pe la PSD să nu pută, şi la USR. Dar, din 10 morţi, opt votează cu PNL.

Deci dl. Klaus Iohannis ne-a anunţat. Vor avea loc alegeri, în perspectiva alegerilor va creşte numărul de infectări, crescând numărul de infectări, va creşte numărul de oameni care vor ajunge în ultima fază, la terapie intensivă, şi vor fi tot mai mulţi morţi, şi dacă vor fi tot mai mulţi morţi, vor fi tot mai mulţi votanţi pentru PNL pentru a asigura majoritatea absolută a partidului meu, pentru ca Iohannis să aibă şi Parlamentul meu”, a mai spus publicistul pentru sursa citată.

Închide ×