News

Ion Cristoiu, despre crimele din Caracal! De ce ar vrea DIICOT să mușamalizeze ancheta

30.07.2019 | 21:17
Ion Cristoiu despre crimele din Caracal De ce ar vrea DIICOT sa musamalizeze ancheta

Celebrul jurnalist Ion Cristoiu lansează o teorie explozivă în cazul crimelor din Caracal. Ziaristul cu experiență susține nici mai mult, nici mai puțin, decât faptul că DIICOT vrea să mușamalizeze și chiar să oprească ancheta fiindcă Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o rețea de proxeneți.

Ion Cristoiu spune că DIICOT mușamaliează ancheta crimelor din Caracal

”Vreau să remarc trezirea la realitatea a lui Klaus Iohannis, care era complice al STS. Sunt complici și în rândul nostru în presă. În transcriptul de la domnul Cumpănașu se vede încă odată, aberațiile operatorilor. Până acum această instituție misterioasă militarizată a României a fost protejată. Klaus Iohanni a atras atenția și am văzut că STS are o problemă și nu doar cu localizarea. Cred că asta e marea victorie a zilei, că sunt și probleme la STS. 

Dincolo de asta, avem o problemă mare cu DIICOT. În declarația de duminică de la prânz spune că criminalul a recunoscut. A recunoscut ce? Că după ce spui că ai recunoscut că ai ucis te duci la cadavru și începi să povestești. Anchetatorul nu crede ce spune criminalul până nu vede probele.

Ion Cristoiu spune că DIICOT mușamaliează ancheta crimelor din Caracal
Ion Cristoiu spune că DIICOT mușamaliează ancheta crimelor din Caracal

”Cadavrul, cenușa, rămășițele trebuie găsite în 10 minute”

DIICOT vrea să mușamalizeze totul, să oprească ancheta. Cred că domnul era într-o rețea de proxeneți. Așa s-a dus la el i-a zis să recunoască, să spună că e nebun, că deja asta se proiectează. Dacă vom spune că e parte dintr-o rețea, trebuie cercetări. De două zile spune doar: am ucis-o! Cadavrul, cenușa, rămășițele trebuie găsite în 10 minute”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

În plus, surse din cadrul Administrației Penitenciarelor au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă urmează să fie dus la Penitenciarul Jilava pentru o expertiză psihiatrică. Tot acolo îi vor fi tratatele și rănite suferite în timpul descinderii polițiștilor. Bărbatul a spus că a fost lovit cu picioarele în piept și că ar avea o coastă ruptă.