News

Ion Cristoiu, nervos după decizia CCR pe completurile de 3 judecători: “O prostie fără margini. O să se reia procesele”

04.07.2019 | 14:47
Ion Cristoiu nervos dupa decizia CCR pe completurile de 3 judecatori O prostie fara margini O sa se reia procesele

Jurnalistul Ion Cristoiu este de-a dreptul nervos, după decizia CCR privind completurile de 3 judecători! Acesta este supărat pe decizia CCR și spune că PSD-ul a pierdut, deoarece nu îl mai poate ajuta acum cu nimic pe Liviu Dragnea faptul că completurile de 3 judecători de la Înalta Curte au fost constituite ilegal!

Ion Cristoiu, nervos pe decizia CCR legată de completurile de 3 judecători de la ICCJ

“Eu deja contest această decizie, mi se pare o prostie fără margini, de niciun folos, o tulburare a apelor în justiție absolut inutilă, pentru că nu rezolvi nimic, o să se reia procesele, adică Vâlcov va trece încă o dată și mai consumăm martori. Spuneți-mi care este rostul acestei decizii, o prostie, ori o făceai atunci când era Dragnea și atunci…apoi faptul că ei recunosc că o dă acum după ce l-a condamnat pe Dragnea este si mai grav, o lovitură că recunosc că nu au vrut să o dea atunci ca să nu-l salveze”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu la Realitatea Tv.

Ion Cristoiu nervos pe decizia CCR legată de completurile de 3 judecători
Ion Cristoiu nervos pe decizia CCR legată de completurile de 3 judecători! Liviu Dragnea se pare ca nu beneficiaza de decizia CCR

Ion Cristoiu spune că puterea CCR ar trebui diminuată!

“Și cine profită, Valcov e nimic, spuneți un om politic mare care va profita, Bica, Udrea e plecata, familia Cosma… din contră, PSD a pierdut. Decizia nu ajută PSD deoarece niciunul dintre liderii actuali nu au probleme, ajută echipa lui Codrin, Pleșoianu, să crească tema că Viorica Dancila s-a predat sistemului”, a mai spus Cristoiu, care este de părere că puterea Curții Constituționale trebuie diminuată.

Judecătorii CCR au admis miercuri sezisarea lui Florin Iordache pe completurile de 3 judecători de la Înalta Curte, după ce au amânat de 5 ori luarea unei decizii. Sesizarea a fost depusă la finalul lunii martie de vicepreședintele Camerei Deputaților,  delegat la conducerea Camerei de către președintele de atunci, Liviu Dragnea, plecat în concediu.

Cauzele care nu au decizii definitive ar urma să fie rejudecate de completuri specializate în fapte de corupție. Astfel, decizia în dosarul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive nu ar urma să fie afectată, pentru că este vorba despre o decizie definitivă dată de un complet de 5 judecători și fostul șef al PSD nu mai are căi extraordinare de atac.