News

Ion Cristoiu, teorie uluitoare despre relaxarea măsurilor. Ce au făcut, de fapt, autorităţile

02.06.2020 | 08:31
Ion Cristoiu teorie uluitoare despre relaxarea masurilor Ce au facut de fapt autoritatile
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Ion Cristoiu are o teorie uluitoare despre relaxarea măsurilor și spune că, de fapt, aceastea sunt o diveersiune a autorităților.

Ion Cristoiu, teorie uluitoare despre relaxarea măsurilor

Conform stiripesurse.ro, teoria lui Ion Cristoiu în ceaa ce privește măsurile de relaxare este una surprinzătoare. Ziaristul arată că în realitate avem de-a face cu interdicţii mascate care, pentru unii, se vor dovedi o adevărată capcană.

ADVERTISEMENT

”E un fake news să spunem că s-a relaxat ceva. Este o diversiune. Ordinele semnate de miniştrii de resort conţin atât de multe interdicţii încât practic nu vorbim de relaxare”, a declarat el.

Ion Cristoiu spune că există un interes al premierului, al Guvernului şi al preşedintelui Iohannis ca măsurile intrate luni în vigoare să fie considerate de relaxare, deşi sunt atât de multe interdicţii.

ADVERTISEMENT

Cristoiu crede că multe dintre măsurile anunţate nu vor fi respectate

Jurnalistul nu crede că aceste măsuri vor fi respectate şi a dat exemplul teraselor, unde practic, dreptul la intimitate nu mai există, din moment ce trebuie să declari, în momentul în care faci o rezervare, numele celui/celei cu care te întâlneşti la o cafea.

”Terasa nu e un loc de mâncat, asta propbabil doar în căpăţâna celor de la guvernare. Terasa e un loc de stat la stradă. Poate vreau să mă întâlnesc cu cineva la terasă despre care nu vreau să se ştie cine este”, a comentat el.

ADVERTISEMENT

Ziaristul mai spune că multe dintre măsurile anunţate nu vor fi respectate, ba se va mai face şi haz de ele deoarece arată că miniştrii care le-au conceput nu au nicio legătură cu realitatea, cu domeniul pe care îl administrează.

”La librărie, cărţile vor fi atât de mult şterse cu şomoiogul încât nu va mai rămâne nimic din ele. Sunt atât de multe interdicţii, atât de idioate, birocratice, fără nicio legătură cu realitatea, încât nu putem vorbi despre o relaxare”, a afirmat Cristoiu.

ADVERTISEMENT

Măsurile care trebuie respectate la terase au fost publicate în Monitorul Oficial. Trebuie respectată distanțarea socială, atât între persoanele de la masă, cât și între mese, iar cei care prezintă tuse sau alte simptome de infecție respiratorie nu au voie să stea la terasă.

ADVERTISEMENT