Life

Ion Dichiseanu le apare în vis persoanelor pe care le-a iubit cel mai tare. “Ne cere tot felul de lucruri”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu și fiica acestuia nu și-au revenit încă după moartea acestuia. Simona Florescu a dezvăluit că marele actor le apare foarte des în vis.
15.10.2021 | 15:59
Ion Dichiseanu le apare in vis persoanelor pe care lea iubit cel mai tare Ne cere tot felul de lucruri
ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu s-a stins din viață în urmă cu cinci luni. Acesta a lăsat un gol uriaș în sufletul fiicei sale, dar și al fostei soții

Persoanele pe care marele actor le-a iubit cel mai mult îl visează destul de des. Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a dezvăluit într-o emisiune că primește semne de la acesta.

ADVERTISEMENT

Peste 5 zile, cunoscutul actor ar fi împlinit 88 de ani, iar Simona Florescu și-ar fi dorit să poate invita mai mulți prieteni pentru a-i cinsti memoria. Aceasta spune că lui Ion Dichiseanu îi plăcea mereu ca de ziua lui să organizeze o petrecere. Din cauza restricțiilor impuse nu va putea însă organiza anul acesta o întâlnire.

Ion Dichiseanu le apare în vis persoanelor pe care le-a iubit cel mai tare. “Ne cere tot felul de lucruri”

Simona Florescu încă îl plânge pe fostul său soț. Ion Dichiseanu a murit în urmă cu cinci luni, iar apropiații nu și-au revenit încă. Fosta soție a marelui actor a dezvăluit că a început să primească semne de la acesta.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit într-o emisiune TV că Ion Dichiseanu cere în vis tot felul de lucruri.

“Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă.

Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre.

ADVERTISEMENT

Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre”, a spus Simona Florescu la Exclusiv VIP, la Prima TV. 

Ce planuri au făcut Simona Florescu și fiica ei

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a mai dezvăluit că toată familia face planuri ca și cum acesta ar trăi.

ADVERTISEMENT

“El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească.

Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi”, a mai spus Simona Florescu.

ADVERTISEMENT