Life

Ion Dichiseanu, în stare critică la spital. Ioana Dichiseanu: “Să ne îndreptăm rugăciunile către tata”

01.02.2021 | 17:06
Ion Dichiseanu in stare critica la spital Ioana Dichiseanu Sa ne indreptam rugaciunile catre tata
ADVERTISEMENT

Actorul Ion Dichiseanu se află în stare critică în spital. Fiica sa, Ioana Dichiseanu, a anunțat că marele actor este internat în stare gravă cu afecțiuni pulmonare. Ion Dichiseanu a fost transportat la spital, în urma unui apel la 112, iar în acest moment ar fi intubat.

Momente grele în familia actorului Ion Dichiseanu (87 ani). La nici o lună de când a fost externat, actorul a ajuns din nou pe mâinile medicilor, iar starea sa este destul de gravă.

ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu susține că tatăl său trece prin momente de cumpănă, din cauza unei investigații făcute greșit, la sfârșitul anului trecut. Fiica actorului susține că acesta nu a fost și nu este infectat cu Covid-19 și îi îndeamnă pe cei care îl apreciază pe Ion Dichiseanu să se roage pentru el.

Ion Dichiseanu, internat în stare critică la Terapie Intensivă

Actorul Ion Dichiseanu se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. “Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută , nici acum, legătură cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu: “Tata trece din nou printr-o cumpănă”

Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris fiica sa, Ioana Dichiseanu, pe Facebook.

Ion Dichiseanu, spitalizat cu probleme pulmonare și cardiace

Actorul Ion Dichiseanu a început anul 2021 pe patul rece de spital, unde medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca au reușit să-l pună pe picioare, cu mari eforturi. Actorul fusese diagnosticat și atunci, ca și acum, cu o pneumonie severă, dar și cu probleme cardiace. El a fost externat pe 5 ianuarie, iar la scurt timp le-a transmis fanilor un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

“Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

ADVERTISEMENT

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!”, este mesajul transmis de Ion Dichiseanu, în urmă cu aproape o lună, la scurt timp după ce a fost externat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: