Life

Ion Dichiseanu, visat frecvent de fiica sa. Ce crede Ioana Dichiseanu despre aceste momente

Ion Dichiseanu a murit în urmă cu mai bine de o lună, la vârsta de 87 de ani, însă este în continuare în inima și gândurile celor dragi. Fiica sa a mărturisit că are o legătură specială cu regretatul actor de film.
27.06.2021 | 15:57
Ion Dichiseanu visat frecvent de fiica sa Ce crede Ioana Dichiseanu despre aceste momente
ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu a făcut o dezvăluire uimitoare despre regretatul ei tată, precizând că are foarte multe vise premonitorii, lucru care i se întâmplă încă din perioada în care vedeta era internată în spital.

Tânăra susține că sunt lucruri care i-au apărut în vise și s-au adeverit a doua zi, comunicarea cu regretatul Ion Dichiseanu fiind una unică și specială chiar și după moartea artistului, care s-a produs pe 20 mai.

ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu, în mintea și gândurile fiicei sale. Ce a declarat Ioana

Mai mult decât atât, Ioana Dichiseanu a mărturisit că regretatul ei părinte îi transmite foarte multe mesaje, în ciuda faptului că aceste dezvăluiri par de domeniul fantasticului.

În plus, fiica lui Ion Dichiseanu a venit și cu câteva exemple în acest sens, fiind convinsă că actorul de film este în continuare în preajma sa și o veghează mereu.

ADVERTISEMENT

„L-am visat. L-am visat de foarte multe ori, aproape în fiecare noapte. Mi-a transmis foarte multe mesaje, inclusiv mi-a spus niște lucruri care ulterior s-au adeverit și așa comunicam cu el și cât era în spital.

Știu că pare puțin științifico-fantastic, dar chiar așa este și nu mint pentru că dimineața când sunam la spital să întreb cum se mai simte.

ADVERTISEMENT

Dădeam totdeauna telefonul pe difuzor și erau Adi și mama lângă mine și înainte să sun le povesteam ce am visat și când auzeau ce spun medicii se minunau și ei. 

Avem în continuare o legătură puternică pentru că am foarte multe confirmări și semne și simt că este în continuare lângă mine, lângă noi”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu, binecuvântată. Ce spune despre averea lăsată de Ion Dichiseanu

Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu reușește să găsească consolare în visele pe care le are cu tatăl său, dar și prin prisma faptului că poartă numele pe care-l poartă.

Tânăra susține că averea pe care o are acum este chiar numele părintelui ei. Este o mare onoare și cea mai mare binecuvântare pentru Ioana Dichiseanu, care consideră că numele său are o valoare foarte importantă.

„Cea mai mare avere pe care mi-a lăsat-o tatăl meu este numele. Are o valoare incomensurabilă și incontestabilă și nu se poate compara cu nicio avere materială”, a completat Ioana Dichiseanu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”