Fotbal intern

Nepotul lui Ion Marin este suporter al lui FCSB. “Nu pot să ţin cu Dinamo”

Ion Marin a fost prezent la meciul FCSB-CFR Cluj împreună cu nepotul său cel care este un înfocat suporter al echipei lui Gigi Becali. "Săpăligă" vrea să revină în antrenorat.
11.02.2018 | 21:19
Nepotul lui Ion Marin este suporter al lui FCSB Nu pot sa tin cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Ion Marin a trecut cu bine peste problemele sale de sănătate si a început din nou să iasă în public după ce o lungă perioadă de timp a fost nevoit să efectueze mai multe tratamente. Astfel, “Săpăligă” a decis să asiste din tribune sâmbătă seară la partida FCSB-CFR Cluj, dar a venit împreună cu nepotul său.  Acesta era îmbrăcat cu tricoul echipei lui Nicolae Dică pe care erau autografele jucătorilor favoriţi.

“Am venit la meci şi sunt înconjurat numai de stelişti, inclusiv el. Nepotul meu are o mare problemă, i-am spus că îl las fără moştenire. Sper să revină la sentimente mai bune. Eu nu pot să ţin cu Steaua, dar sper să revină pe drumul cel bun şi să-l aduc şi în Ştefan cel Mare”, a declarat Ion Marin, moment în care l-a prezentat jurnaliştilor pe nepotul său.

ADVERTISEMENT

“Nu am cum să ţin cu Dinamo!”

La rândul său, nepotul lui Ion Marin a  vorbit şi el despre FCSB şi a explicat din ce motiv nu poate să ţină cu Dinamo. “Cu Steaua ţine tati şi nu am ce să fac. Nu am şanse să ţin cu Dinamo. Îmi place foarte tare Budescu, dar mi se pare că nu aleargă prea mult. M-am gândit la un moment dat să mă fac fotbalist, dar este mult de muncă şi o să aleg o altă meserie”, a spus nepotul lui Ion Marin.

În final fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit şi despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Acesta a avut cancer la colon. “Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat şi că merge bine totul. Vreau să mă întorc să antrenez, în ţară sau în străinătate. Aş prefera în ţară şi o să vedem. Nu pot să stau fără fotbal”, a declarat Ion Marin

ADVERTISEMENT