Sport

Ion Marin, declarație tranșantă înainte de Macedonia de Nord – România! Cu cine ar trebui să atace Mirel Rădoi: „Nu-l avem decât pe copilul ăsta!”. Exclusiv

Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, a analizat, în exclusivitate, pentru FANATIK, partida Macedonia de Nord - România, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.
07.09.2021 | 15:43
Ion Marin declaratie transanta inainte de Macedonia de Nord  Romania Cu cine ar trebui sa atace Mirel Radoi Nul avem decat pe copilul asta Exclusiv
Ion Marin, declarație tranșantă înainte de Macedonia de Nord - România! Cu cine ar trebui să atace Mirel Rădoi: „Nu-l avem decât pe copilul ăsta!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Macedonia de Nord – România se va juca miercuri, de la ora 21:45.

În prezent, România se află pe locul 3 din grupa J, cu nouă puncte obținute după cinci meciuri jucate.

Ion Marin, declarație tranșantă înainte de Macedonia de Nord – România

Ion Marin susține că România va avea un meci greu contra Macedoniei de Nord, însă pe care „tricolorii” vor trebui să-l câștige.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul tehnician din „Ștefan cel Mare” consideră că Mirel Rădoi ar trebui să-l titularizeze din nou, pe postul de atacant, pe tânărul Jovan Markovic și să nu facă improvizații.

„E un meci foarte important, probabil că este cel mai greu din seria celor trei. Acuma, nu putem să ne așteptăm decât la victorie, pentru că, orice alt rezultat, ne pune în situații delicate, ca să nu-i spunem altfel.

ADVERTISEMENT

Au ceva probleme pe linia de fund, la organizare. Totul este numai în mâna noastră, totul depinde de noi.

După părerea mea, noi trebuie să jucăm pentru noi, să nu mai joace alții pentru noi. Trebuie să avem răbdare, ca să vină și celelalte meciuri.

ADVERTISEMENT

Nu uitați că o să jucăm cu Germania și Armenia, alte teste foarte importante. Într-un fel, pentru România, fiecare joc, de acum înainte, este un test.

Ar fi extraordinar să câștigăm (n.r. contra Macedoniei de Nord). Apoi avem cele două meciuri cu Germania și Armenia. Dacă și din cele două confruntări ieșim cu patru puncte… să sperăm că o să reușim lucrul acesta. Pentru că, victorie împotriva Macedoniei și patru puncte luate din cele două confruntări, ne-ar pune într-o poziție foarte bună.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Mirel Rădoi nu are înlocuitor (n.r. pe postul de atacant). Se teme, pe bună dreptate, de testările astea (n.r. pentru COVID-19).

Suntem, într-adevăr, subțiri acolo. Nu-l avem decât pe copilul ăsta (n.r. Jovan Markovic) și eventual o improvizație din Man, altceva nu văd. Nu văd ca un Hagi sau Stanciu să joace acolo. Eu aș rămâne cu Markovic și numai într-o situație extremă aș apela la improvizații”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT