Fotbal intern

RĂZBOIUL dintre familia Reghecampf şi fraţii Becali continuă: “Ne distrăm pe seama lui «Ion Mielu» şi «Baterie»”

Războiul dintre familia Reghecampf - Prodan şi fraţii Ioan şi Victor Becali continuă şi în ultimele zile ale anului 2013. Antrenorul Stelei şi soţia sa se distrează copios în vacanţa din...
30.12.2013 | 14:52
RAZBOIUL dintre familia Reghecampf si fratii Becali continua Ne distram pe seama lui Ion Mielu si Baterie

Războiul dintre familia Reghecampf – Prodan şi fraţii Ioan şi Victor Becali continuă şi în ultimele zile ale anului 2013. Antrenorul Stelei şi soţia sa se distrează copios în vacanţa din Austria pe seama poreclelor din tinereţe pe care le purtau verii Becali, marii duşmani ai antrenorului campioanei României. Ioan Becali a căutat să-şi ascundă porecla din tinereţe “Ion Mielu”, promovîndu-şi un nume de scenă mult mai “periculos”, Giovani, căruia i-a mai adăugat şi apelativul fioros “Mafiotul”, iar Victor Becali era supranumit “Baterie” sau “Limbuţă”.

De cînd a semnat cu Steaua, Laurenţiu Reghecampf a fost luat în permanenţă în colimator de fraţii Becali. Deşi a suferit foarte puţine înfrîngeri cu “”roş-albaştrii”, tehnicianului i-au fost criticate de multe ori schimbările, modul de lucru, dar şi formulele de joc de către verii patronului echipei din Ghencea. Şi, de cînd Gigi Becali a fost arestat, verii săi au început să-l critice şi mai des pe tînărul antrenor stelist.

Sătul de erorile de arbitraj pe care le-a făcut Istvan Kovacs în meciul dintre Astra şi Steaua, scor 1-1, Reghecampf a criticat prestaţia „centralului”. Însă, la cîteva ore, Ioan Becali l-a pus la zid pe antrenor fără nici o ezitare: “Eu n-am auzit niciodată în viaţa mea ca un antrenor să spună aşa ceva. La noi e ca la nimeni. Cine eşti tu, mă, să spui asta? Poate să spună un conducător, un patron, dar nu un antrenor”, a răbufnit agentul FIFA. În replică, tînărul tehnician din Ghencea a postat un mesaj scurt pe contul său de facebook: „Îmi este scîrbă , îmi vine să vomit, prea slab băiatul! Dar, mă gîndesc că invidia este foarte mare! Pierd teren băieţii, iar cît voi fi eu aici au numai de pierdut!!!”, a scris Reghecampf pe 24 decembrie.

La rampă a ieşit Victor Becali, care a răspuns într-un mod grosolan: “La cîte senzaţii de vomă are el, ar trebui să stea numai cu capul în toaletă”, a sunat atacul suburban al impresarului FIFA. Pe 27 decembrie, Laurenţiu Reghecampf răbufnea şi el: „Ce golănie, aşa de jos a ajuns acest om??? Zero barat ce spun! Minciunile îl caracterizează! Dar e normal! El nu mai vorbeşte cu Gigi Becali de foarte mult timp şi probabil că e supărat omul. Îmi dau seama cît suferă el la fiecare victorie a noastră”, a răspuns oficialul stelist. Şi, se pare că războiul e departe de a fi încheiat, pentru că aflaţi într-o vacanţă în Austria, alături de Nicu Gheară, soţii Reghecampf au postat pe facebook poreclele din tinereţe ale fraţilor Becali, amuzîndu-se de mama focului: “Stăm în Austria şi ne distrăm pe seama lui Ioan Mielu şi a Limbuţului zis şi Baterie:)))) Ce supăraţi sînt băieţii”, a notat Anamaria Prodan.