Sport

Ioan Neculaie a fost prins de Poliție pentru a executa pedeapsa cu închisoarea. Schimbare incredibilă de look pentru fostul patron de la FC Brașov

Fostul patron al echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, își va petrece următorii doi ani și jumătate în spatele gratiilor. Omul de afaceri a făcut uz de armă într-o situație inedită, iar acest lucru l-a costat libertatea.
29.01.2022 | 17:24
Ioan Neculaie a fost prins de Politie pentru a executa pedeapsa cu inchisoarea Schimbare incredibila de look pentru fostul patron de la FC Brasov
Ioan Neculaie, fost presedinte FC Brasov. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
29-01-2022
15:24

Poliția l-a prins pe Ioan Neculaie! Unde se ascundea și cum arată fostul patron al lui FC Brașov

Ioan Neculaie a fost prins de Poliție, după ce a fost dat în urmărire națională, ca urmare a condamnării pe care a primit-o de la Curtea de Apel Brașov, doi ani și două luni de închisoare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Neculaie, care nu fusese găsit pentru punerea în executare a sentinței, a fost prins în Grecia, cu un look total schimbat.

„Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani și 6 luni cu executare, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, în urma activităților investigative efectuate de IPJ Brașov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, polițiștii greci, coordonați de șeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare și au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării și punerii în executare a mandatului. Acesta a fost depistat în zona Thessaloniki”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Ioan Neculaie și-a primit condamnarea din partea Curții de Apel Brașov pe 21 ianuarie, după ce a tras cu arma în cauciucurile mașinii sale, fiind acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Fostul patron al lui FC Brașov a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara lui 2018.

22-01-2022
09:43

Ioan Neculaie s-a făcut pierdut! Cum arată acum omul de afaceri dat în urmărire națională

După ce a fost condamnat definitiv la doi ani și două luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, afaceristul brașovean Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională, deoarece oamenii legii nu l-au găsit pentru a îl încarcera.

Poza prezentată de Poliție nu mai corespunde însă deloc cu actualul look al lui Ioan Neculaie. De-a lungul anilor, fostul patron al lui FC Brașov a suferit mai multe transformări fizice, ajungând chiar de nerecunoscut.

Magistrații Curții de Apel Brașov l-au condamnat, vineri, 21 ianuarie, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare pe Ioan Neculaie, fostul finanțator al echipei FC Brașov.

Contrar celorlalți oameni de fotbal din țară, care au fost încarcerați pentru nereguli financiare, milionarul brașovean a fost condamnat pentru că a tras câteva focuri de armă, într-o situație inedită.

ADVERTISEMENT

Și-a descărcat arma, de nervi, în cauciucurile propriei mașini

Motivul pentru care Ioan Necluiae va face pușcărie este unul cel puțin bizar și s-a consumat în toamna anului 2017. Atunci, fostul patron al celor de la FC Brașov urma să participe la o vânătoare.

La un moment dat mașina în care se afla a făcut pană, iar milionarul și-a descărcat nervii, cu arma din dotare, în cauciucurile propriei mașini. Vecinii au alertat poliția, iar afaceristul a fost reținut.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au deschis la vremea respectivă un dosar penal pe numele lui Neculaie, iar magistrații l-au condamnat la șase luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și muniției.

Pentru că mai avea o condamnare de un an și șase luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă, pedeapsa a săltat la doi ani. Milionarul a încercat să fugă din țară la aflarea verdictului magistraților dar a fost prins la punctul de trecere a frontierei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Avocații omului de afaceri au contestat în repetate rânduri decizia magistraților, iar procesul s-a încheiat azi, cu condamnarea definitivă a milionarului, anunță brasov.net.

Ioan Neculaie a refuzat o ofertă fabuloasă pentru unul dintre hotelurile pe care le deține

Ioan Neculaie derulează afaceri în mai multe domenii de activitate, unul dintre acestea fiind turismul. Între altele, fostul patron al ”Stegarilor” este proprietarul Hotelului Piatra Mare din Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

Conform platformei bizbrasov.ro, acesta a refuzat recent o sumă impresionantă care i-a fost oferită pentru a cedat hotelul amintit, altfel unul dintre cele mai căutate din Poiana Brașov.

Sursa menționată notează că Neculaie a primit 12 milioane de euro, însă a declinat oferta. Afaceristul ar fi solicitat 17 milioane, conform sursei citate.

Ioan Neculaie este unul dintre cei mai bogați români, averea lui fiind estimată la aproximativ 28 de milioane de euro. În urmă cu mai bine de 10 ani averea lui era estimată la aproape 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: