Ion Oblemenco nu se face anul acesta! Cînd va fi gata

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
26/07/2016, 13:39
Ion Oblemenco nu se face anul acesta! Cînd va fi gata GALERIE FOTO

Deşi se anunţase că în toamna acestui an lucrările la stadionul Ion Oblemeco vor fi terminate, noul termen de finalizare a lucrărilor a fost decalat pentru luna februarie a anului 2017.

“Sîntem în grafic. Cred că oricine poate să îşi dea seama că lucrează extraordinar de bine firma şi urmează ca, începînd de luna viitoare (iulie – n.r.), firma să-l placheze pe exterior pentru că au adus deja panourile şi eu zic că nu vom avea niciun fel de problemă ca în luna noiembrie, spre sfîrşitul anului oricum, să putem să-l inaugurăm. Doar suprafaţa de joc va fi gata în februarie sau martie 2017, cînd va fi făcută şi recepţia. Nu este nimic schimbat faţă de ceea ce am anunţat deja”, era declaraţia Olguţei Vasilescu. Aceasta admitea că vor fi probleme cu suprafaţa de joc, însă acum au apărut probleme de altă natură, anunţă Gazeta de Sud.

Aceeaşi sursă notează că firmele care au cîştigat licitaţia de construire a noii arene au solicitat decalarea termenului din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ianuarie 2016. În acest moment, lucrările sînt la stadiul de ridicare a tribunelor, iar în ultima lună lucrările au stagnat. În cazul în care ar fi fost respectat caietul de sarcini, în luna august ar fi trebuit ca şi acoperişul să fie montat.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×