România - Suedia se joacă tot la Craiova, dar nu se schimbă gazonul

echipa nationala, romania-suedia, ion oblemenco, universitatea craiova

Stadionul din Craiova, "Ion Oblemenco", are grave probleme cu gazonul, însă acesta nu se va schimbă până la amicalul României cu Suedia.

Gazonul de pe stadionul din Craiova a cedat şi nu va fi înlocuit până pe data de 27 martie, atunci când echipa naţională a României va primi vizita Suediei într-un amical. 

O firmă din Olanda se ocupă ca gazonul să îşi revină până pe 27 martie şi se ia în calcul schimbarea acestuia abia în vară, în pauza competiţională.

Contra e nemulţumit

Selecţionerul echipei naţionale spera ca gazonul să fie înlocuit: ”Sunt foarte îngrijorat! Spectacolul va avea de suferit, iar echipa noastră naţională este dezavantajată. Sper să se facă eforturi din partea organizatorilor pentru a avea cel mai bun gazon posibil. Poate există posibilitatea ca la antrenamentul oficial, dacă gazonul va arăta aşa, atunci poate echipa Suediei, calificată la Mondial, va refuza să joace pe un asemenea teren. Nu vrem să se întâmple lucrul ăsta. Fac un apel pe această cale ca oamenii care se ocupă de gazon să facă tot posibilul ca terenul să fie bun de joc”, a spus Contra.