Sport

Ion Pascu, cel mai bun român din MMA, șocat de întâlnirea cu Conor McGregor: „Hey, omule! Ce faci?”

21.01.2021 | 21:09
Ion Pascu cel mai bun roman din MMA socat de intalnirea cu Conor McGregor Hey omule Ce faci
ADVERTISEMENT

Ion Pascu este cel mai bun român din MMA și a vorbit în premieră despre cum l-a cunoscut pe Conor McGregor și cum s-a antrenat alături de el în Irlanda, la Dublin.

Celebrul luptător irlandez Conor McGregor s-a bătut cu un român! Totul s-a întâmplat în sala de antrenamente a irlandezului de la Dublin, unde starul sporturilor de contactat s-a pregătit pentru meciul cu Khabib Nurmagomedov, alături de Ion Pascu, supranumit “Bombardierul” în lumea luptelor de MMA.

ADVERTISEMENT

Pascu a povestit cu lux de amănunte întâlnirea cu McGregor și primele antrenamente alături de irlandez, într-un interviu pentru as.ro.

Ion Pascu, despre întâlnirea cu Conor McGregor: „Se comporta ca şi cum ştia de mine”

Ion Pascu se antrenează deja de cinci ani cu Conor McGregor, dar nu va uita niciodată prima întâlnire cu cel mai cunoscut luptător irlandez al momentului: „Eram la sală, am terminat antrenamentul. Nu mai erau sportivi, era pe seară. Văd pe saltea un băiat, se încălzea şi zic: ‘bă, cine e ăsta?!’. Cum mă uitam sper el, a căscat ochii: ‘Hey, omule! Ce faci?’. Se comporta ca şi cum ştia de mine, deşi nu ne cunoscusem”, și-a reamintit Pascu.

ADVERTISEMENT

Se pare că McGregor se interesase în legătură cu luptătorul român, foarte cunoscut în circuitul Mixed Martial Arts: „Cred că ştia de la ceilalţi sportivi şi de la antrenor: ‘Uite, a venit unul la noi în sală, e bun, foarte bun’!”, a mai povestit Ion Pascu.

Ba, mai mult, irlandezul chiar a fost încântat să se antreneze cu Ion Pascu: „Îmi pare bine să te avem aici”, i-a mai spus celebrul luptător. Faptul că a putut lupta cu McGregor nu l-a speriat în nici un fel pe Pascu, disputa întinzându-se pe durata a patru reprize. Evident, nu s-a urmărit de către niciunul dintre combatanţi distrugerea partenerului de ring, însă la final McGregor a postat pe pagina sa doar două cuvinte, dar care spun totul despre replica primită de la român: „Bună luptă”.

ADVERTISEMENT

Ion Pascu a explicat de ce McGregor a vrut să se antreneze cu el: „Să îl forţez mai mult”

Pascu a ajuns să lupte cu McGregor într-un mod inedit. Totul a fost la cale de antrenorii lui Conor, care se antrena pentru meciul cu Khabib, din 2018: „Am început să fac cu el, când pregătea meciul cu Khabib. S-a gândit antrenorul că îl pot ajuta, eu venind din lupte. Să îl forţez mai mult”, a mai spus luptătorul român.

„Bombardierul” și-a adus aminte de momentul în care a intrat în cușcă cu McGregor, la sala din Dublin: „Prima dată când am avut contact cu el, a fost un sparing mai serios, dar nu a fost anunţat. M-am gândit că au vrut să mă surprindă, ca să nu fiu pregătit sau ca să mă pună în dificultate”.

ADVERTISEMENT

Ion Pascu însă nu e singurul român care se antrenează cu Conor McGregor. Paul Andrei Alexandruţ este un român de 32 de ani, stabilit în Irlanda. Îi place boxul, de altfel a ieşit campion naţional la categoria lui de greutate, iar acum se antrenează în sala unde se pregăteşte şi Conor McGregor. Momentan se află în Dubai cu toată echipa irlandezului, în cantonament pentru marea lupta dintre Conor McGregor şi Dustin Poirier, meci care va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, la Abu Dhabi: „Atunci când şi-a făcut echipa, Conor a luat 4-5 boxeri, 4-5 luptători MMA şi cam tot atâţia practicanţi de kick-box“, a explicat Gabriel Chelariu, pentru Digisport.

„Eu eram în cuşcă, iar Conor era pe saltea. Şi i-a zis (n.r. antrenorul): ‘Urcă în cuşcă! Pascu cu Conor’. M-am uitat stânga-dreapta şi am văzut că au ieşit toţi. A rămas Conor în cealaltă parte a cuştii. Ca la meci. Şi am rămas uimit: ‘Bă, ce fac ăştia?!’. Nu m-a surprins cu nimic. M-am descurcat bine şi chiar l-am pus în dificultate, să muncească”  – Ion Pascu.

ADVERTISEMENT