Fotbal intern

Ion Pîrcălab, semnal de alarmă pentru Dinamo. “Mi-e frică de retrogradare!”

26.10.2018 | 11:00
Ion Pircalab semnal de alarma pentru Dinamo Mie frica de retrogradare

Ion Pîrcălab, un fost mare fotbalist din “Ştefan cel Mare”, a tras semnalul de alarmă şi îi avertizează pe oficialii de la FC Dinamo Bucureşti. Ajuns la 76 de ani, Ion Pîrcălab s-a declarat dezamăgit de situaţia echipei antrenate de Mircea Rednic şi recunoaşte că nu credea că va trăi ziua în care să se teamă de retrogradare.

FC Dinamo Bucureşti se află pe locul 12, cu 12 puncte, poziţie care duce la meciul de baraj pentru menţinere/ promovare în Liga 1 Betano. “Câinii” au pierdut 6 meciuri în sezonul 2018 – 2019, au remizat de trei ori şi au câştigat de alte trei ori, dar Ion Pîrcălab îi avertizează pe oficialii din “Ştefan cel Mare”.

Semnal de alarmă pentru Dinamo din partea lui Ion Pîrcălab

“Sigur, avem teamă de acest lucru (n.r. – că Dinamo nu va intra în play-off), dar noi în primul rând trebuie să ieşim din zona periculoasă a retrogradării. Nu am crezut niciodată că o să apuc să zic că îmi e frică ca Dinamo să nu retrogradeze. Să scăpăm din zona asta rea, urâtă şi nenorocită”, a declarat legendarul fotbalist Ion Pîrcălab, la gsp.

Pentru ca Dinamo să aibă şanse la play-off-ul Ligii 1 Betano, oficialii din “Ştefan cel Mare” au luat decizia de a-l aduce pe Mircea Rednic în locul lui Claudiu Niculescu, deşi cel din urmă nu a avut foarte multe şanse să încerce să îi ducă pe “câini” pe un loc mai bun în clasament. Ionuţ Negoiţă i-a dat mână liberă “Puriului” la Dinamo Bucureşti, dar acesta are ca obiectiv terminarea pe un loc de play-off la sfârşitul sezonului regulat.

Ion Pîrcălab, fost jucător la Dinamo Bucureşti
Ion Pîrcălab, fost jucător la Dinamo Bucureşti

Danijel Subotic, dat afară de Mircea Rednic

Mircea Rednic a luat şi primele măsuri de la revenirea la FC Dinamo Bucureşti! Danijel Subotic a ajuns la un acord cu gruparea din “Ştefan cel Mare” pentru rezilierea contractului, deşi atacantul a jucat în 4 meciuri şi a înscris un gol pentru echipa “Puriului”. Pe lista plecărilor se mai află şi Teddy Mezague, cel care a făcut o gafă uriaşă în meciul cu Dunărea Călăraşi.