Sporturi

Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorilor! Motivul pentru care a trebuit să se prezinte la tribunal: “M-a stupefiat, am rămas cu gura căscată”

19.07.2019 | 10:10
Ion Tiriac a ajuns in fata judecatorilor Motivul pentru care a trebuit sa se prezinte la tribunal Ma stupefiat am ramas cu gura cascata

Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorilor la o zi după ce a stat lângă Simona Halep, când românca le-a prezentat fanilor trofeul câştigat la Wimbledon. Fostul mare tenismen a câştigat alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, însă unul dintre contracandidaţii săi contestă reszultatul final.

Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorilor: “Nu face nimic pozitiv”

Marius Vecerdea l-a adus pe Ion Ţiriac în faţa judecătorilor, la scurt timp după ce omul de afaceri a devenit preşedintele Federaţiei Române de Tenis. Alegerile au fost contestate, iar fostul mare tenismen a vorbit despre decizia luată de contracandidatul său.

“Eu nu am înţeles nimic, nu ştiu ce vrea partea cealaltă, ca să nu îl numesc altfel. Cum numeşti tu un om care de patru ani nu face decât să pună piedici? Nu face nimic pozitiv. M-a stupefiat, am rămas cu gura căscată. Înainte contesta că sunt 350 acolo în cameră, a spus că nu, trebuie să fie 54. Acum contestă că de ce nu au fost 350. Asta îţi dă la un moment dat ideea să te gândeşti un pic la cap”, a declarat Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorilor
Ion Ţiriac a ajuns în faţa judecătorilor

Marius Vecerdea, atac dur la Ion Ţiriac: “Toată lumea s-a strâns în jurul ‘Tătucului'”

După ce a decis să conteste alegerile de la FRT în instanţă, Marius Vecerdea a lansat un atac dur la adresa lui Ion Ţiriac, pe care l-a numit “Tătuc”. În plus, antrenorul de tenis acuză că omul de afaceri se “caţără” pe succesul obţinut de Simona Halep.

“Dumnealui nu are nicio funcție la tenis, până la sentință el nu poartă calitatea de presedinte. Nu am să cred niciodată că într-o țară europeană doar apariția unui unui tătuc, unui aproape dictator, așa cum chiar în primul discurs după adunarea generală a tinut să precizeze într-o formă foarte interesantă Țiriac, nu cred că instanțele de judecată vor reacționa doar la apariția unui nume, unui om care nu respecta legea. Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă. Toată lumea s-a strâns în jurul ‘Tătucului’, care a pus mâna pe federaţie. Şi la nivelul vicepreşedinţilor este o mare problemă. Există o sincopă în lege, care a fost lăsată intenţionat pentru a lăsa calea unor găşti să dicteze tot ce înseamnă în federaţiile sportive naţionale şi, deci, în aproape tot sportul românesc. Aceşti indivizi au acaparat FRT şi se caţără pe succesul Simonei Halep şi al naţionalei de fete a României”, a susţinut Marius Vecerdea.

Tags: