Sporturi

Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni și îi lansează o provocare Simonei Halep: „Mingea e în terenul tău!”

23.01.2020 | 19:43
Ion Tiriac a donat 100000 de dolari australieni si ii lanseaza o provocare Simonei Halep Mingea e in terenul tau
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni, aproximativ 62.000 de euro, pentru ajutorarea victimelor incendiilor. Președintele FRT a provocat-o și pe Simona Halep să doneze, campioana de la Wimbledon declarând că va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl supără pe Darren Cahill.

Ion Țiriac a donat 100.000 de dolari australieni

Ion Țiriac a donat 100.000 de doalari australieni pornind o campanie de strângere de fonduri pentru victimele incendiilor: Australia trece prin cea mai mare catastrofă naturală a ultimilor zeci de ani. Focul continuă, iar Australia are nevoie de ajutorul nostru.

ADVERTISEMENT

Fundația Țiriac a donat astăzi încă 100 000 de dolari australieni Fundatiei Austalian Tennis Open, care o să folosească acești bani pentruajutorarea victimelor, in special a copiilor afectati. Australia are nevoie de ajutor, hai să fim o inimă cu ea. Simona Halep, mingea e în terenul tău!”.

Suma pe care Simona Halep a strâns-o pentru Australia

Simona Halep a strâns 2.000 de dolari pentru Australia și a postat un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare: „După o scurtă (ok, mai lungă) dezbatere cu echipa mea tehnică, sunt fericită să vă anunț că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că l-am supărat pe Darren Cahill de „doar” 10 ori în meciul din această seară.

Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”.

„Doar 10. Sper să avem mai multe meciuri de ”doar 10”. Acest lucru echivalează cu 500 de dolari donați și de la mine pentru acest meci. S-a jucat în condiții dure, adversar dur și o victorie grea. Felicitări, Simo!”, a răspuns Darren Cahill la mesajul postat de Simona.

ADVERTISEMENT
  • 80 de ani a împlinit Ion Țiriac pe 9 mai