Ion Ţiriac are încredere în Simona Halep: “Nu poate să mai piardă numărul unu până anul viitor”

Mirela Apostol   
în Tenis
20/09/2018, 20:21
Ion Ţiriac are încredere în Simona Halep: “Nu poate să mai piardă numărul unu până anul viitor” GALERIE FOTO
Ion Ţiriac are încredere în Simona Halep. Românca ascultă ce explică Ţiriac

Ion Ţiriac a analizat anul 2018 al Simonei Halep şi spune că liderul WTA nu îşi mai poate pierde supremaţia pe final de an. Fostul mare tenismen român are foarte mare încredere în Halep şi crede că deţinătoarea French Open 2018 va încheia anul conducând tenisul feminin.

“Eu nu văd niciun fel de socoteală mai mare sau mai mică, ea nu mai poate să mai piardă numărul unu până anul viitor. Dacă ea a făcut cadou Australia (n.r. – modul în care a pierdut finala cu Caroline Wozniacki), Roland Garros-ul i-a pierdut Wimbledon-ul. Ea pe ciment o singură dată a jucat mai acătării la US Open (n.r. – în 2015, atunci când a ajuns în semifinale), care şi ăla l-a făcut cadou în anul ăla.

Simona Halep nu pierde supremaţia în tenis, spune Ţiriac încrezător

Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri şi să se concentreze mai mult pe treburile astea pe care le avea în buzunar. Eu cred că ea vorbeşte cu mine, pentru că dacă vorbesc eu cu ea, nu cred că îi place. Şi ca să mă cert acum cu Simona Halep, nu cred că am ajuns la nivelul ăla”, a spus Ion Ţiriac la Telekom Sport.

Ion Ţiriac are încredere în Simona Halep. Liderul dând autografe la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni după ce a câştigat turneul de tenis de la Roland Garros, luni 11 iunie 2018.
Ion Ţiriac are încredere în Simona Halep. Liderul dând autografe la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni după ce a câştigat Roland Garros

Ion Ţiriac se bazează pe calităţile Simonei Halep, care conduce clasamentul WTA la o diferenţă destul de mare faţă de ocupanta locului secund, Caroline Wozniacki. Pentru româncă urmează acum turneul de la Wuhan, acolo unde are bye în primul tur.

Simona Halep a pierdut în finala de la Australian Open după un meci intens cu daneza de pe locul 2 WTA, după care a triumfat la următorul Grand Slam al anului şi preferatul ei, Roland Garros. La Wimbledon, românca a fost eliminată de Su-Wei Hsieh în turul trei iar la US Open a fost învinsă de Kaia Kanepi în turul inaugural.

Închide ×