Sporturi

Ion Țiriac are o fată de nota 10! Cu ce se ocupă moștenitoarea celui mai bogat român. GALERIE FOTO

28.04.2019 | 16:53

Ion Țiriac (79 de ani), cel mai bogat om din România, are trei moștenitori: doi băieți și o fată. Unica sa fiică se numește Ioana și este o domișoară superbă, iar aceasta organizează acțiuni caritabile pentru cei care nu au avut același noroc ca al ei de a se naște într-o familie bogată. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ion Țiriac are o fată de nota 10

Ion Țiriac este singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,2 milioane de dolari, dar nu a dorit niciodată să  iasă în evidență cu viața personală. Astfel, cel mai bogdat român a reușit să o țină pe Ioana departe de ochii curioșilor.

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată, dar are trei copii. Cu Sophia Ayad, o frumoasă jurnalistă din Egipt, o are pe Ioana, în vârstă de 21 de ani, şi un băiat, pe Karim, de 24 de ani. Ion Alexandru, cel mai mare copil al lui Ion Ţiriac, este rodul iubirii dintre afacerist şi manechinui american Mikette von Issenberg.

Ioana Ţiriac obişnuieşte să pozeze sexy în vacanţele sale exotice

Ioana Ţiriac e pasionată de modă şi călătorii

Ioana Ţiriac, fiica cea mică a lui Ion Ţiriac, a devenit o femeie superbă şi este pasionată de modă, accesorii şi de modul în care arată. Tânăra risipeşte banii primiţi de la tatăl ei pe haine şi călătorii. Ioana nu este doar frumoasă, ci şi deşteaptă. La începutul anului 2018 a organiyat un eveniment caritabil, Bucharest Charity Fashion Show, care a avut loc la Stejarii Country Club.

Pe contul său de Instagram, Ioana Ţiriac pozează foarte sexy, în vacanţe exotice şi purtând branduri internaţionale. Aceasta a avut mai multe oferte de a poza pentru diverse firme, dar a ales să reprezinte doar magazinul de haine al mamei sale. Ioana a terminat cursurile Şcolii Americane din Bucureşti, iar în prezent urmează cursurile unei Universităţi de Jurnalism de peste Ocean.

Tags: