Life

Cadou de 350.000 de euro pentru fiica lui Ion Țiriac: ”Crăciun fericit, scumpo”

Ion Țiriac are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, așa că nu este de mirare că nu se uită la bani când vine vorba de copiii săi, Ioana Natalia și Ion Alexandru.
20.12.2021 | 09:07
Cadou de 350000 de euro pentru fiica lui Ion Tiriac Craciun fericit scumpo
Ion Țiriac, cadou de mii de euro pentru fiica sa, Ioana. Ce i-a cumpărat omul de afaceri. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unica fiică a renumitului om de afaceri a primit un cadou impresionant pentru Crăciun. Este vorba de un dar care se ridică la valoarea de 350.000 de euro.

Ioana Natalia este fericita posesoare a unui bolid de lux marca Mercedes, după cum a lăsat să se înțeleagă fratele ei mai mare, Ion Alexandru.

ADVERTISEMENT

Afaceristul român i-a achiziționat fiicei sale care trăiește în Miami o mașină superbă, de culoare neagră, semn că Ion Țiriac este o persoană foarte generoasă cu cei dragi.

Ion Țiriac, cadou de mii de euro pentru fiica sa, Ioana. Ce i-a cumpărat omul de afaceri

„Crăciun fericit, scumpo”, este mesajul lăsat de Ion Alexandru Țiriac pe Instagram, unde a postat și imagini cu mașina de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Ioana Natalia va intra în posesia cadoului chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, asta pentru că urmează să ajungă în România. Tânăra de 24 ani se va bucura, cu siguranță.

Chiar dacă nu vine foarte des în România, asta nu înseamnă că nu primește suficientă atenție și dragoste din partea renumitului ei tată, Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Iată că anul acesta va primi un cadou de mii de euro la care foarte puține tinere de vârsta ei îndrăznesc să viseze. În plus, Ioana Țiriac duce o viață plină de răsfăț.

Cadoul primit de Ioana Țiriac de la tatăl ei
Cadoul primit de Ioana Țiriac de la tatăl ei, Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ioana Țiriac, o viață de invidiat în Miami. Adoră călătoriile

Fiica lui Ion Țiriac din relația cu jurnalista Sophie Ayad duce o viață foarte frumoasă în Statele Unite ale Americii și se bucură de lux și opulență.

ADVERTISEMENT

Tânăra a locuit o vreme alături de celebrul său tată, chiar în perioada în care a urmat cursurile Liceului American din București. Ulterior, după absolvire a dorit să-și urmeze pasiunea.

Ioana Țiriac studiază în momentul de față Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami, semn că vrea să calce pe urmele mamei sale în acest domeniu.

Mai mult decât atât, tânăra de 24 de ani adoră să călătorească, după cum se poate vedea din imaginile distribuite de-a lungul timpului. Pentru ea viața este o adevărată bucurie.

ADVERTISEMENT