ADVERTISEMENT
Simona Halep

Ion Țiriac, cuvinte mari pentru Simona Halep: ”A avut un curaj enorm”

Autor: Traian Terzian | 30.12.2020 | 15:18
Ion Țiriac, cuvinte mari pentru Simona Halep: ”A avut un curaj enorm”
Fostul tenismen Ion Țiriac a analizat-o pe Simona Halep la finalul anului 2020 și a avut numai cuvinte mari pentru campioana noastră, despre care a spus că a avut un curaj enorm de a-și face operația de micșorare a bustului

Fostul tenismen Ion Țiriac a analizat-o pe Simona Halep la finalul anului 2020 și a avut numai cuvinte mari pentru campioana noastră, despre care a spus că a avut un curaj enorm de a-și face operația de micșorare a bustului.

ADVERTISEMENT

Analizând prestaţiile lui Halep în 2020 jurnaliştii germani sunt convinşi că va urma un an 2021 foarte bun pentru jucătoarea româncă şi că aceasta se va bate pentru câştigarea altor turnee de Grand Slam.

La rândul lor, francezii consideră că, în 2021, Simona Halep va atinge apogeul din punct de vedere al maturității și astfel va reuși să aibă un sezon excelent.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, lăudată de Ion Țiriac

Prezent la emisiunea ”Rețeaua de idoli” de pe TVR 2, Ion Țiriac a lăudat-o pe Simona Halep pentru succesul obținut în 2019 la Wimbledon în finala cu Serena Williams.

”Există pe lumea asta oameni ca Simona Halep, care la o vârstă extraordinar de tânără a avut un curaj enorm să își facă operația pe care și-a făcut-o și uite că a ajuns numărul 1 în lume! Peste tot în lumea asta, Halep oriunde se duce ridică cele trei culori. Bravo ei!”, a declarat Țiriac.

ADVERTISEMENT

”Pe mine m-a împlinit extraordinar pentru că a fost singura româncă ce a câștigat Wimbledonul. Năstase a fost de două ori în finală, nu l-a câștigat, iar fata asta să câștige Wimbledonul cum l-a câștigat, asta nu se mai întâmplă!”, a continuat omul de afaceri.

”Simona are o singură problemă mare! Fizicul Simonei a fost făcut la 13-14-15-16 ani. Și atunci, în loc să joace 3-4-5-6 ore pe zi, ea a jucat o oră cu talentul pe care îl avea. Că așa voia antrenorul, așa o punea cine o punea să joace.

ADVERTISEMENT

Deci fizicul ei este unul perfect, dar totuși se rupe prea des. De ce? Pentru că aici, la cap, Simona e mult, mult mai tare decât fizicul. Și atunci vrea mereu mai mult decât îi poate da fizicul”, a încheiat Ion Țiriac.

Principalul obiectiv al Simonei Halep pentru 2021 este o medalie olimpică. Sportiva de 29 de ani a mărturisit că a fost debusolată după partida de la Roland Garros cu Iga Swiatek, care a și câștigat competiția.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!