Sporturi

Ion Țiriac, dezvăluire incendiară despre Ilie Năstase! ”L-am luat de mână. Are și acum să-mi dea 10 franci”. Video

08.03.2019 | 13:34
Scene fabuloase cu Ilie Năstase și Ion Țiriac: „Îi spuneam să scoată banii pentru cină”

Omul de afaceri Ion Țiriac a făcut o dezvăluire incendiară despre prietenul său Ilie Năstase, din perioada în care cei doi se afla pe terenurile de tenis. Cei doi buni buni prieteni au petrecut multe momente interesante de-alungul carierei, dar unul dintre ele este prezentat cu mult umor de Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru revista Gentleman’s Car și în care spune că prietenul său îi este dator cu 10 franci.

Ion Țiriac, dezvăluire incendiară despre Ilie Năstase: ”L-am adus să-i arăt cum se fac copiii”

”Ilie întotdeauna a fost Ilie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu se poate schimba. În orice caz, îmi datorează 10 franci. El ştia că femeile sunt bune pentru două lucruri: să stea în bucătărie şi să aducă pe lume copii. La 19 ani a trebuit să-l iau de mână şi să-l duc să-i arăt cum se fac copiii. I-am dat 10 franci şi nu mi i-a dat nici până acum înapoi”, a dezvăluit Ion Țiriac una dintre poveștile cu Ilie Năstase.

Ion Țiriac este în acest moment cel mai bogat om care a jucat tenis la nivel profesionist. Conform unor statistici făcute la finalul anuilui 2018, averea magnatului român a crescut în ultima vreme până la aproximativ două miliarde de dolari. Pe locurile următoare în această ierarhie se află doi jucători aflați încă în activitate, elvețianul Roger Federer și americanca Serena Williams, ambii cu averi estimaste la aproximativ 180 de milioane de dolari.

Ion Țiriac și Ilie Năstase în tribunele arenei centrale de la Roland Garros
Ion Țiriac și Ilie Năstase în tribunele arenei centrale de la Roland Garros

”Război” între foștii jucători și BNR

Foștii marii jucători Ilie Năstase și Ion Țiriac, alături de alte nume importante din tenisul românesc, au pierdut procesul în care au dat în judecată Banca Națională a României la finalul anului trecut. Ei au cerut reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv, însă fără a avea succes. Apoi, Ilie Năstase a dezvăluit că BNR a cerut daune în valoare de un milion de euro. La scurt timp, purtătorul de cuvânt al BNR a negat această informație.

Cu toate acestea, Ilie Năstase nu a încetat ”războiul” cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: ”Domnule, ce om este ăsta (n.r. – Mugur Isărescu), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculații cu valută. Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii”.