“Serena are 36 de ani şi 90 de kilograme” Ion Ţiriac acuză!

Dragos Suciu   
in Sporturi
05/04/2018, 12:01
“Serena are 36 de ani şi 90 de kilograme” Ion Ţiriac acuză!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ion Ţiriac a atins un subiect controversat în ultima perioadă, şi anume faptul că jucătorii şi jucătoarele primesc aceleaşi premii în bani, deşi încasările aduse de meciurile circuitului feminin sunt mult mai mici decât cele aduse de partidele desfăşurate în ATP.

”Eu patronez turneul de la Madrid şi le ofer aceleaşi premii bărbaţilor şi femeilor. Dar banii aduşi de femei reprezintă doar 25% din totalul încasărilor. Din tenisul feminin actual lipsesc personalităţile puternice… Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”  a declarat Ţiriac pentru un site de specialitate.

Ţiriac îl sfătuieşte pe Boris Becker!

Ion Ţiriac a vorbit şi despre oportunitatea organizării unui turneu de lux în Germania, deoarece în prezent acolo nu se desfăşoară niciun mare turneu, un aspect ciudat având în vedere tradiţia nemţilor în tenis. Chiar Boris Becker poate fi omul de legătură, conform spuselor miliardarului român. 

“L-am sfătuit să discute cu primarul din Berlin, să se întâlnească şi să-l întrebe dacă vrea să investească 200-300 de milioane de euro. Să ofere 20 de hectare de teren, să facă o arenă de 15.000 de locuri, o alta de 12.000 de locuri şi apoi alte 17 terenuri.

Berlin poate deveni un oraş bogat în tenis, deoarece Germania nu are turnee importante. Iar Berlin este un oraş cosmopolit, care nu are un eveniment major sportiv. Iar sportul este o afacere uriaşă”, a mai spus Ion Ţiriac

Închide ×