Sport

Ion Țiriac, filmare specială de Sfântul Ion pentru „Nasty”, documentarul despre viața lui Ilie Năstase. Foto

Ion Țiriac va apărea în filmul documentar „Nasty”, dedicat lui Ilie Năstase și regizat de Tudor Giurgiu. Fostul partener de dublu a acceptat să ia parte la filmări chiar de Sfântul Ion.
07.01.2022 | 20:46
Ion Tiriac filmare speciala de Sfantul Ion pentru Nasty documentarul despre viata lui Ilie Nastase Foto
Regizorul Tudor Giurgiu va realiza un film autobiografic intitulat „Nasty”, despre viața lui Ilie Năstase. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a vorbit în exclusivitate cu Ilie Năstase despre filmul autobiografic „Nasty”, regizat de către Tudor Giurgiu.

Filmările deja sunt în toi, iar Tudor Giurgiu și managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, au realizat primul interviu chiar la academia de tenis a lui Rafael Nadal, un mare fan al lui Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

2022 a început în forță cu o filmare chiar cu fostul partener de dublu al lui Nasty, Ion Țiriac, realizată la Stejarii Country Club chiar de Sfântul Ion.

Ion Țiriac, filmare de Sfântul Ion pentru documentarul „Nasty” al lui Tudor Giurgiu

Cosmin Hodor nu a mers în acest an alături de Simona Halep în Australia pentru primele turnee din startul sezonului WTA și a rămas în România pentru a-l ajuta pe Tudor Giurgiu în realizarea filmului autobiografic despre cariera și viața lui Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT
Cosmin Hodor și Tudor Giurgiu continuă filmările pentru documentarul „Nasty” cu Ion Țiriac. Sursă foto: captură Instagram Cosmin Hodor
Cosmin Hodor și Tudor Giurgiu continuă filmările pentru documentarul „Nasty” cu Ion Țiriac. Sursă foto: captură Instagram Cosmin Hodor

De altfel, într-un interviu pentru FANATIK, Ilie Năstase a vorbit despre rolul pe care Cosmin Hodor îl are în realizarea acestui film-eveniment: „Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă”.

Cosmin Hodor a postat pe pagina lui de Instagram câteva fotografii și un video de la filmările cu Ion Țiriac de la „cartierul general” al miliardarului, Stejarii Country Club, unde se antrenează și Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Ion Țiriac, filmare chiar de Sfântul Ion pentru documentarul lui Tudor Giurgiu despre viața lui Ilie Năstase. Sursă foto: captură Instagram Cosmin Hodor
Ion Țiriac, filmare chiar de Sfântul Ion pentru documentarul lui Tudor Giurgiu despre viața lui Ilie Năstase. Sursă foto: captură Instagram Cosmin Hodor.

Ilie Năstase a visat întotdeauna să facă un film despre viața sa

Ilie Năstase s-a destăinuit FANATIK și a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să facă un film despre cariera sa și viața incredibilă: „Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood.

Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap.

ADVERTISEMENT

Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”.

Rafael Nadal, primul mare sportiv care va apărea în filmul despre Ilie Năstase

Tudor Giurgiu și Cosmin Hodor au filmat cu Rafael Nadal pe 23 noiembrie, chiar în Spania la academia sa de tenis, regizorul fiind un mare fan al tenisului și chiar un practicant în timpul liber:

„O zi de colectie! Interviu cu Nadal despre Ilie Nãstase si tenisul de altădată. Am întâlnit un om generos, modest, un fan Nãstase, care a pus bazele unei Academii de tenis incredible. Rafa Nadal Academy e un loc mindblowing. Filmãrile la documentarul “Nasty” continuă”, anunța Tudor Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

Ilie Năstase îl cunoaște pe Rafael Nadal încă de mic copil, iar tenismenul și unchiul său îi poartă un respect deosebit lui „Nasty”: „Rafael Nadal m-a apreciat tot timpul, la fel și unchiul lui, Toni. Acum se filmează la el în Spania. Eu pe Rafa îl cunosc de când era copil, l-am văzut de la turneele de juniori.

Nu am avut o relație foarte apropiată dar e o relație bazată pe respect. Ne-am întâlnit de multe ori, ne salutăm la turneele de la Madrid și Barcelona”. – Ilie Năstase pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT