Fotbal intern

Ion Țiriac i-a propus lui Nasser Al-Khelaifi să vină în Liga 1: “Hai să luăm Dinamo”

27.08.2020 | 10:40
Ion Tiriac ia propus lui Nasser AlKhelaifi sa vina in Liga 1 Hai sa luam Dinamo
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a discutat recent despre Dinamo București, dar și despre situația actuală a fotbalului din România. Fostul mare tenismen a dezvăluit ce discuţie a avut cu patronul lui PSG.

Ion Țiriac nu este influent doar în țara noastră, ci și în alte părți ale globului. Acesta a dezvăluit în timpul interviului că i-a făcut lui Nasser Al-Khelaifi, șeful de la PSG, propunerea să investească la Dinamo. Miliardarul din România, a mai spus că Nasser, fost jucător de tenis, dorește să achiziționeze turneul Masters 1000 de la Madrid, pe care românul îl are încă din 2009.

ADVERTISEMENT

„Eu cunosc niște proprietari de cluburi. Pe proprietarul lui Paris Saint-Germain îl cunosc bine de tot, aproape a cumpărat Madridul (n.a – turneul de tenis). În fotbal e o industrie, nu mai e ca pe vremea noastră.

Patronul lui PSG a fost numit ”cel mai puternic om din fotbalul francez”

Îți dau cuvântul meu de onoare că i-am zis lui Nasser: ‘Hai să luăm Dinamo București!’. Doha a început fotbalul acum 15 ani, iar emirul a făcut din sport prioritatea numărul unu”, a declarat Țiriac, potrivit celor de la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi (46 de ani) deține echipa de fotbal PSG din 2011, dar are și alte afaceri uriașe în Qatar. În urmă cu patru ani, publicația L’Equipe l-a declarat ”cel mai puternic om din fotbalul francez”. Patronul lui PSG face parte și din comitetul executiv al UEFA.

Dinamo București a fost preluată de spanioli de la Ionuț Negoiță cu Pablo Cortacero în frunte. Ibericul își dorește să readucă echipa în fruntea clasamentului:

ADVERTISEMENT

”Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

“Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

 Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim să promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”

ADVERTISEMENT
Tags: