Sporturi

Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Simona Halep au pierdut procesul cu BNR! “Mă stupefiază!”

01.02.2019 | 11:15
Ion Tiriac Ilie Nastase si Simona Halep au pierdut procesul cu BNR Ma stupefiaza

Ion Ţiriac, Ilie Năstase şi Simona Halep au pierdut procesul cu BNR. Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Simona Halep, dar şi alte nume mari din tenisul românesc au pierdut procesul cu BNR. Ion Ţiriac, cel mai bogat român, a dat în judecată BNR la finalul anului trecut, având de partea sa toate numele mari din tenisul românesc. El a cerut reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv, însă fără a avea succes.

Cazul a intrat pe mâna magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti. Aceştia au respins cererea ca fiind lipsită de interes, iar cea în privinţa daunelor morale ca fiind nefondată. Ţiriac a precizat că decizia a fost luată pe baza faptului că instanţa nu este în măsură să fie parte în proces. “Am dat în judecată BNR, dar se pare că nu putem fi parte a unui proces pentru că nu suntem proprietarii. Întrebarea mea este cine atunci se leagă de treaba asta?”, a spus Ţiriac la Antena 3.

Ion Ţiriac a vorbit recent despre procesul pierdut cu BNR

De altfel, Ion Ţiriac a şi trecut la fapte în urmă cu câţiva ani fiind nemulţumit de regimul pe care-l primea la Arenele BNR. El a mutat turneul dedicat tenisului masculin tocmai la Budapesta. Omul de afaceri spune că BNR n-ar fi avut deloc dreptul să aibă baza sportiva în proprietate. De asemenea, Ţiriac a criticat conducerea turneului din Capitală. În afară de Ţiriac, printre reclamanţii de la Tribunalul Bucureşti s-au mai aflat Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor şi Alina Cercel.

“23 de ani am făcut turneul. 23 de ani am reparat la acel stadion atât cât am putut. Nu aveam dreptul să facem mai mult, nu era proprietatea noastră. Nu am nimic cu BNR, cu domnul Isărescu, dar nu o să înţeleg niciodată de unde atâta învrăjbire cu acel stadion. Mă stupefiază că nu s-a autosesizat nimeni până acum. Acea proprietate a fost luată ilicit de BNR. Nu şi-a dat nimeni acordul de vânzare. Din ce ştiu, Senatul a aprobat legea ca proprietatea să treacă în mâinile statului, dar până acum nu a pus-o la vot. Acum este târziu, turneul se va juca la Budapesta în 2019″, a mai spus Ţiriac.