Fotbal intern

Ion Țiriac, interesat să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță! Cornel Dinu: ”Ar fi dispus să se implice”

20.01.2020 | 07:49
Ion Țiriac, interesat să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță! Cornel Dinu: ”Ar fi dispus să se implice”
ADVERTISEMENT

Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, este interesat să cumpere clubul Dinamo București de la Ionuț Negoiță.

Ion Țiriac interesat să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță: ”Îl doare situația de acum”

”În anii 2000, când a văzut ce se întâmplă, a fost dispus să vină, dar să conducă el. Țiriac este cel care conduce, domne!”, a declarat Cornel Dinu la emisiunea Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

”Am convingerea, am discutat din nou cu nea Ion, și mi-a dat de înțeles că îl doare situația de la Dinamo și că ar fi dispus să se implice într-o formă serioasă de conducere, într-o formă corectă de management”, a spus Dinu despre cumpărarea de către Ion Țiriac a clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță.

”Se poate conta pe Țiriac”

”Convingerea mea e că și acum se poate conta pe Țiriac și pe alții pe ceea ce înseamnă o sponsorizare. În momentul în care se face o organizare clară. Nu cum a făcut acum. Abia a scos capul, îl dăm pe Nedelcearu și așa mai departe”, a comentat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

”Dinamo a devenit de vânzare prin anunțul lui Negoiță. Dar nimeni nu-ți dă ceva, daca nu-i dai ceva în schimb. Sunt discuții cu un fond arab, dar cel care a apărut la TV e un director”, a mai afirmat legenda dinamovistă.

”Valoarea clubului Dinamo e mult mai mare”

”Am avut o discuție cu Claudiu Florică. El a făcut o ofertă de 40 de mii, ceea ce este identică cu cea a fondului, după care ar veni alte investiții. Valoarea clubului Dinamo e mult mai mare”, a precizat Dinu.

Un grup de investitori arabi este pe cale să o cumpere pe Dinamo de la Ionuț Negoiță. Șeicul Tahnoon Nimer din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, actualul patron al lui Charlton Athletic (liga secundă din Anglia), a făcut anunțul referitor la negocierile pe care le poartă.

ADVERTISEMENT

Negoiță, atac la Mircea Lucescu

Agentul Anamaria Prodan a dezvăluit că Ionuț Negoiță poartă discuții cu reprezentanții fondului de investiții din Emiratele Arabe Unite de șase luni, dar negocierile au decurs lent, dar, dacă se vor concretiza, Dinamo va ajunge club de Champions League.

Ionuț Negoiță l-a atacat dur pe Mircea Lucescu, cel care a declarat că Nicolae Badea este cel mai indicat om să conducă Dinamo și că preluarea clubului de către arabi sunt „fake news”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri