ADVERTISEMENT
Sporturi

Ion Țiriac, investiție uriașă în București! Complexul rezidențial pe care îl contruiește fostul jucător de tenis

Autor: Andrei Șchiopu | 31.05.2020 | 20:06
Ion Țiriac, investiție uriașă în București! Complexul rezidențial pe care îl contruiește fostul jucător de tenis
Ion Țiriac, investiție uriașă în București! Complexul rezidențial pe care îl contruiește fostul jucător de tenis. Sursă foto: capital.ro

Ion Țiriac vrea să investească într-un complex rezidențial din București, iar unele blocuri din proiect ar urma să aibă și 80 de etaje.

ADVERTISEMENT

Investiția uriașă a lui Ion Țiriac în București

Ion Țiriac vrea să construiască un complex rezidențial în București, unde se vor afla birouri, apartamente, dar și penthouse-uri care vor fi dotate cu piscină și SPA, precum și restaurante de lux.

Unele blocuri vor avea și 80 de etaje, iar construcția finală ar urma să fie finalizată în anul 2023.

ADVERTISEMENT

Americanii sunt surprinși de averea lui Ion Țiriac

Americanii de la publicația „Sports Casting” au vorbit despre averea lui Ion Țiriac, fiind uimiți de realizările financiare ale fostului jucător de tenis român: Surprinși să-i vedeți numele atât de sus pe listă? Nu sunteți singurii.

Ion Țiriac nu are un nume răsunător, dar succesul său ca om de afaceri după retragerea din sport l-a transformat într-unul dintre cei mai bogați oameni de sport din lume.

ADVERTISEMENT

De fapt, a fost cel mai bogat om de sport din lume până anul acesta, când Michael Jordan l-a depășit”.

„În 1990, a fondat o bancă în România, apoi a împrumutat succesul acesteia și în alte afaceri, inclusiv un imperiu imobiliar. Astăzi, el deține mai multe reprezentanțe auto, afaceri în retail, ba chiar și o companie americană”, au mai spus americanii.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a fost detronat din poziția de lider în clasamentul celor mai bogați români, după ce Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari și care era prezentat în 2019 de revista Forbes.

UiPath este o firmă specializată în tehnologia automatizării sau creării de roboți care înlocuiesc forța de muncă umană. Daniel Dines a povestit cum a ajuns la această performanță alături de echipa sa:

ADVERTISEMENT

„Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer pentru fiecare casă. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană. Secretul creșterii rapide este că am avut un fundament bun, o tehnologie bună care a răspuns la nevoile pieței.

Pe lângă acest lucru, dezvoltarea atât de rapidă are de-a face cu abordarea, cu mentalitatea – noi am crezut cu tărie că putem fi lider global”, a mai spus Dines, care deține doar 20% din companie”, a mai spus Daniel Dines.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!