Sport
notix pixel id

Ion Țiriac, ironizat de Mircea Badea pentru cadoul pe care i l-a făcut Simonei Halep: „N-ai cum mai tare de atât!”

Ion Țiriac a fost „înțepat” de Mircea Badea pentru cadoul simbolic făcut cu ocazia zilei de naștere a Simonei Halep, mai ales că miliardarul a ratat nunta machidoancei pentru că era plecat la vânătoare.
21.11.2021 | 12:38
Ion Țiriac, ironizat de Mircea Badea pentru cadoul pe care i l-a făcut Simonei Halep: „N-ai cum mai tare de atât!”
Ion Țiriac a fost „înțepat” de Mircea Badea pentru cadoul simbolic făcut cu ocazia zilei de naștere a Simonei Halep, mai ales că miliardarul a ratat nunta machidoancei pentru că era plecat la vânătoare
ADVERTISEMENT

Mentorul Simonei Halep în vârstă de 82 de ani a ratat nunta machidoancei după ce a fost plecat în străinătate la vânătoare.

Țiriac a încercat să se revanșeze la ziua de naștere a Simonei, când i-a făcut cadou doar un tort, gest ironizat de realizatorul TV, Mircea Badea la Radio Zu.

Mircea Badea, siderat de cadoul oferit de miliardul Ion Țiriac pentru Simona Halep: „Și-a luat revanșa”

Mircea Badea a râs cu gura până la urechi de modul în care Ion Țiriac a considerat că se poate revanța pentru că a ratat nunta Simonei Halep.

ADVERTISEMENT
pentru Simona Halep care a stârnit indignarea lui Mircea Badea
Cadoul lui Ion Țiriac pentru Simona Halep care a stârnit indignarea lui Mircea Badea. Sursă foto: Instragam Simona Halep

 „Țiriac i-a dus un tort Simonei! Mă, tortul, vreau să zic că este foarte mic! Adevărul e că dânsa trebuie să fie în formă! Și pe el scrie ‘Happy Birthday! Halep Forever!’”.

Realizatorul TV s-a amuzat și pe seama mărimii tortului și cum a fost ornat: “N-ai cum mai tare de atât! Și este cu niște strugurei așa. Cum se numesc… Afine!”.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, delir în direct: „Deci, bă, i-a luat un tort, ești nebun!”

Mircea Badea nu poate concepe cum Ion Țiriac nu a reușit să îi facă un cadou pe măsură Simonei Halep: „Deci, bă, i-a luat un tort, ești nebun! Bă, da! Și-a luat revanșa. Deci n-a venit la nuntă că era la vânătoare, dar a venit la ziua ei și i-a dus un tort”, a declarat Mircea Badea.

FANATIK a anunțat în exclusivitate motivul pentru care Ion Țiriac a ratat nunta Simonei Halep: „Dânsu’ e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a luat masa cu Simona Halep cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani și a ciocnit cu ea un pahar de șampanie la un restaurant din Constanța.

Ce avere are Ion Țiriac

Fostul mare tenismen este unul dintre cei mai bogați oameni din România și are o avere estimată la suma impresionantă de 1,5 miliarde de dolari, însă se zvonește că a fost mereu foarte zgârcit și are „arici la buzunar”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului s-a vehiculat că Ion Țiriac ar fi dispus să invească la Dinamo, însă suporterii dinamoviști s-au amuzat pe seama acestui subiect pe internet că miliardul cumpără bilete virtuale de 2,5 lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik