Sport

Ion Țiriac, misterios: „Eu cred că Simona Halep nu s-a accidentat acum!”

Ion Țiriac a vorbit despre accidentarea Simonei Halep și cred că știe de fapt ce s-a întâmplat cu aceasta.
30.06.2021 | 21:32
Ion Tiriac misterios Eu cred ca Simona Halep nu sa accidentat acum
ADVERTISEMENT

Miliardarul român a vorbit și despre noile tendințe în tenisul feminin, vorbind despre o nouă generație de fete de 17 ani care vor lua cu asalt competițiile în următorii ani.

Ion Țiriac este de părere că Simona Halep are nevoie de o recuperarea mai lungă decât se estimează, tocmai pentru a reveni la formă maximă pe teren.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac, misterios despre accidentarea Simonei Halep

Ion Țiriac a vorbit despre accidentarea Simonei Halep, lăsând să se înțeleagă că problemele ei nu au apărut doar acum, ci s-au legat cu problemele mai vechi pe care le-a avut:

„Eu cred ca Simona nu s-a accidentat, eu cred ca ea nu s-a legat bine de la accidentarile pe care le-a avut. Imi doresc tare mult ca aceasta sportiva de exceptie sa mai stea doi, trei ani, cu toate ca jocul s-a schimbat mult in ultimii ani”.

ADVERTISEMENT

„Sunt niste fatuci de 17 ani acum… daca imi dau o palma, nu ma ridic doua saptamani!”, a vorbit Ion Țiriac și despre viitoarele staruri ale tenisului, la inaugrarea gradinitiei Best Preschool British Education & Sports Tiriac de la Stejarii.

Simona Halep a confirmat că nu va participa la Jocurile Olimpice

Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021. Anunțul a fost făcut chiar de președintele COSR, Mihai Covaliu.

ADVERTISEMENT

„Nimic nu îmi provoacă mai multă mândrie decât să reprezint România, dar din păcate, ruptura la gambă are nevoie de mai mult timp de recuperare.

Astfel că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirile provocate de renunțarea la Roland Garros și Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Ratarea Jocurilor Olimpice este incredibil de greu de digerat, dar sunt determinată să mă întorc mai puternică. Voi urmări și încuraja de acasă reprezentanții României”, a notat Simona Halep.

„Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a fost anunțul făcut de Mihai Covaliu, președintele COSR

ADVERTISEMENT
Tags: