Sport

Ion Țiriac nu are emoții în privința Simonei Halep! De ce nu merge la Wimbledon: „N-o să uit niciodată!”

Ion Țiriac a vorbit despre evoluția Simonei Halep la Wimbledon și este convins că nimeni nu o va învinge pe românca la turneul din Anglia. A explicat și de nu mai merge la Wimbledon.
07.07.2022 | 12:15
Ion Tiriac nu are emotii in privinta Simonei Halep De ce nu merge la Wimbledon No sa uit niciodata
Ion Țiriac nu are emoții în privința Simonei Halep. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a precizat motivul pentru care nu vrea să meargă la meciurile Simonei de la Wimbledon. Fostul mare jucător de tenis a explicat ce face Simona Halep față de restul adversarelor, însă o avertizează să rămână concentrată pentru a nu pierde pe mâna ei.

De ce refuză Ion Țiriac să meargă la meciurile Simonei Halep de la Wimbledon

Ion Țiriac a vorbit despre performanța reușită de Simona Halep la Wimbledon, spunând că „Simo” nu ar trebui să aibă emoții în privința câștigării turneului. Faptul că organizatorii turneului nu i-au lăsat pe fanii ruși și bieloruși să ia parte la eveniment este motivul pentru care Ion Țiriac nu vrea să fie prezent la Wimbledon:

ADVERTISEMENT

„Am auzit că a câștigat, trebuie s-o felicităm. Pe hârtie, e cea care trebuie să câștige turneul. Nu poate să o bată nimeni. Poate doar să piardă singură.

Nu, nu mă duc la finală! M-aș duce cu plăcere pentru Simona, dar nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruși și pe bieloruși să joace. N-au nicio vină, nimeni nu vrea război, nici ei nu vor. Mi s-a întâmplat și mie în 1960 treaba asta și n-o să uit niciodată”.

ADVERTISEMENT

„Ea, pe hârtie, nu are adversar, dar să nu cumva să piardă turneul, s-a mai întâmplat”, a mai spus Ion Țiriac.

CTP, laude la adresa Simonei Halep

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și a lăudat-o pe Simona Halep după victoria împotriva Amandei Anisimova: Cred că în afară de serviciu, pe care l-a îmbunătățit în mod vizibil, atât primul cât și al doilea, Simona a mai luat niște lecții de hipnoză, pentru că a reușit să o sperie și pe Anisimova.

ADVERTISEMENT

A dominat-o psihic la fel de la începutul meciului, ca pe Badosa.  Nu a știu ce să joace, a încercat să lovească tare, a văzut că nu intră și apoi a vrut să țină mingea în teren.

Nici asta nu a funcționat pentru că i-a deschis imediat unghiurile Simona și a pus-o în dificultate. Foarte, foarte slab nivelul de joc al Anisimovei.

ADVERTISEMENT

Nu avem cum să nu observăm acest lucru. La Bad Homburg măcar Anisimova nu a mai fost atât de presată psihic și crispată”.

„La Londra a fost pur și simplu speriată de la începutul meciului. Nu am văzut încă statistica loviturilor neforțate. Au fost enorme! A trimis mingi pe care le avea în mână în afara terenului cu grămada”, a mai spus CTP pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT