Sport

Ion Țiriac, prima reacție după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: ”Să împartă și treburi care nu îi convin”

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze, iar Ion Țiriac este de părere că sportiva trebuie să împartă cu publicul această decizie.
10.09.2022 | 19:19
Ion Tiriac prima reactie dupa divortul dintre Simona Halep si Toni Iuruc Sa imparta si treburi care nu ii convin
Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze, iar Ion Țiriac este de părere că fostul lider mondial trebuie să împartă cu publicul această decizie. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a apărut informația că cei doi se vor separa, FANATIK a stat de vorbă cu soțul fotului lider WTA și acesta a confirmat ruptura.

Divoțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, comentat de Ion Țiriac

Simona Halep și Toni Iuruc au luat prin surprindere pe toată lumea cu hotărârea de a divorța la mai puțin de un an de la căsătorie, iar Ion Țiriac a refuzat să intre în amănuntele acestui subiect.

ADVERTISEMENT

”Eu n-am mai vorbit cu Simona nici la telefon, nici personal de două, trei luni. Eu am fost prin Africa la elefanţi, animale. Crocodilul era să mă mănânce, cobra am mâncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănânci orice.  

Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, cu toţi pe care-i vrei sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu şi am rămas… Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ. Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani”, a declarat Țiriac, conform orangesport.ro.

ADVERTISEMENT

Cât trebuie să știe fanii despre acest divorț

Prezent la tragerea la sorți a turneului Ţiriac Foundation Trophy, de categorie WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, omul de afaceri consideră că publicul larg este îndreptățit să știe mai multe despre acest divorț.

”Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburi care nu-i convin, că de aia e persoană publică şi publicul a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Treaba asta are totuşi o graniţă pe undeva. Ar trebui atunci când închide uşa să respectăm pe toată lumea cu uşa închisă”, a mai spus Ion Țiriac.

Halep nu joacă nimic în septembrie

La scurt timp după ce s-a oficializat despărțirea sa de Toni Iuruc, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care cerea ca presa să-i fie respectată intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.

ADVERTISEMENT

Luna septembrie a început prost pentru Simona Halep pe toate planurile, astfel că sportiva din Constanța a decis să ia o pauză de la tenis. Jucătoarea de pe locul 7 WTA nu va mai evolua la nicio competiție în această lună. Ea ar mai putea juca la doar două turnee în 2022. Este vorba despre Transylvania Open (10-16 octombrie) și Guadalajara Open (17-23 octombrie).

ADVERTISEMENT
Tags: