Sport

Ion Țiriac, pus pe glume după Andorra – România 0-2: ”Noroc că frizerul nu a putut să joace”. La ce scor a adormit miliardarul

Ion Țiriac nu a fost satisfăcut de jocul prestat de echipa României în Andorra și spune că a preferat să doarmă după ce a urmărit 30 de minute din meci.
26.03.2023 | 13:11
Ion Tiriac pus pe glume dupa Andorra  Romania 02 Noroc ca frizerul nu a putut sa joace La ce scor a adormit miliardarul
Ce magazine din România a vrut să cumpere Ion Țiriac. Foto: Hepta.ro.
ADVERTISEMENT

România s-a impus, 2-0, în Andorra, în primul meci din preliminariile Euro 2024. În celelalte jocuri ale grupei, Elveția s-a impus net, 5-0, contra Belarusului, al doilea adversar al ”tricolorilor”, în timp ce Israel și Kosovo au remizat, 1-1.

Ion Țiriac, dezamăgit de jocul ”tricolorilor” în partida cu Andorra: ”Noroc că frizerul nu a putut să joace”

”Tricolorii” au bifat cele 3 puncte, astfel că și-au atins obiectivul principal în meciul din Andorra. Însă prestația jucătorilor naționalei și diferența de scor nu au fost la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Lucru pe care, de altfel, l-a remarcat și selecționerul Edi Iordănescu”Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul. Apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream.

Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Am intrat cu avantaj la pauză, am înscris și golul de 2-0.

ADVERTISEMENT

Am rămas cu om în plus și trebuia să continuăm să avem atitudine ofensivă. Am vrut să mai marcăm, am schimbat ofensiv.

Învățăm din greșeli, felicit echipa pentru efort, atitudine și că am reușit să ne atingem obiectivul. Cred că ne-am relaxat și nu e ok.

ADVERTISEMENT

Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă și ne-am relaxat. Când ai om în plus trebuie să joci, să continui să toci adversarul, să aduci mingi la careu. ”, spunea Iordănescu jr. imediat după joc.

Modul în care au evoluat ”tricolorii” a fost criticat și de Dumitru Dragomir. ”A fost un meci urât. Haos în exprimare”, a fost concluzia fostului președinte LPF. Opinie împărtășită și de marea majoritate a oamenilor de fotbal.

ADVERTISEMENT

Dar nu numai. Mărturie stă și declarația ironică a lui Ion Țiriac, care nici măcar nu a prins deschiderea scorului. ”A fost meci? Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un președinte. Altfel… Am văzut 30 de minute cu pase înapoi și m-am culcat”, a spus Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT