Sporturi

Ion Ţiriac s-a enervat la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis: “Am ajuns batjocura sportului românesc!”

13.11.2019 | 20:14
Ion Ţiriac s-a enervat la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis:
ADVERTISEMENT

Ion Ţiriac a rostit cuvinte dure la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis. Preşedintele ales al forului s-a enervat din cauza faptului că şedinţa nu a putut să aibă loc din cauza lipsei de cvorum: doar  şapte reprezentanţi ai cluburilor au fost prezenţi din minimum de 36, cât ar fi fost nevoie pentru ca şedinţa să poată avea loc.

Ion Ţiriac, nervos că doar 7 dintre reprezentanţii cluburilor s-au prezentat la Adunarea Generală a FRT

“Federaţia Română de Tenis a ajuns batjocura sportului românesc. Aceasta federaţie a aderat la federaţia internaţională de tenis în 1920, fiind una dintre primele şapte federaţii. Avem o istorie care ne obligă şi din punctul ăsta de vedere, noul statut trebuie să cuprindă anumite treburi. Ne-am adunat ca să ne dispersăm. Asta e o treabă clasică în politica românească, sperăm că în sport nu e aşa”, a fost discursul lui Ţiriac.

Alegerea lui Ţiriac în fruntea Federaţiei Române de Tenis este în continuare contestată de Marius Vecerdea, reprezentantul unui club din Sibiu, care a spus că va merge chiar şi în instanţa de judecată pentru a declara alegerea lui Ţiric ca nestatutară.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare reuşită a tenisului românesc în anul 2019 a fost victoria Simonei Halep la Wimbledon. De asemenea, o performanţă majoră a reprezentat-o şi calificarea echipei de Fed Cup în semifinala competiţiei, unde a fost învinsă dramatic de Franţa, cea care avea să şi câştige trofeul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri