Life

Ion Țiriac, sfaturi financiare pentru toți românii. Cum să faceți bani adevărați: ”E o investiție promițătoare încă 20 de ani!”

Ion Țiriac, îndemnuri bugetare pentru toată lumea. Cum poți face bani frumoși cu o afacere care nu va muri nici în 20 de ani.
24.06.2023 | 22:00
Ion Tiriac sfaturi financiare pentru toti romanii Cum sa faceti bani adevarati E o investitie promitatoare inca 20 de ani
Ion Țiriac, îndemnuri bugetare pentru toată lumea. Cum poți face bani frumoși cu o afacere care nu va muri nici în 20 de ani. Sursa foto: emprendepyme.net
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai bogați bărbați din țara noastră are o serie de sfaturi financiare pentru toți românii. Cum să faceți bani adevărați. Fostul jucător de tenis susține că este vorba de o investiție promițătoare încă 20 de ani de acum înainte.

Ion Țiriac, îndemnuri bugetare pentru toată lumea. Cum poți face bani frumoși cu o afacere care nu va muri nici în 20 de ani

Ion Țiriac a spus recent care sunt îndemnurile bugetare pe care le are pentru toată lumea. Vedeta a dezvăluit cu această ocazie cum poți face bani frumoși cu o afacere care nu va muri nici în 20 de ani. E un domeniu în plină ascensiune.

ADVERTISEMENT

Un business imobiliar poate fi o modalitate foarte sigură de a face bani în următoarea perioadă. Renumitul om de afaceri susține că această ramură se anunță promițătoare, cererile fiind uriașe în prezent.

„Întotdeauna va exista o inflație și un cost al vieții. În ultimii 32 de ani eu nu am văzut nicio stagnare a prețurilor. Dar Europa n-o să aibă niciodată prețuri atât de ieftine cum sunt în România.

ADVERTISEMENT

Prețurile de aici încă sunt mici. Încă. E adevărat, raportat la cum erau acum 3-4 ani este o obscenitate cu cât au crescut.

Cât despre investiții, eu cred că încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție foarte promițătoare”, a declarat Ion Țiriac, în urmă cu mai bine de un an, pentru wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac, afaceri prospere pe piața românească

Ion Țiriac se bucură de afaceri prospere pe piața românească, una dintre acestea fiind complexul rezidențial Stejarii în care a investit aproximativ 50 de milioane de euro. Acesta este situat în nordul Capitalei.

De asemenea, afaceristul are o companie imobiliară care derulează astfel de proiecte și în alte orașe mari din țară, cum ar fi Timișoara și Brașov. Cele două planuri aduc pe piața locală câteva sute de apartamente noi.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ion Țiriac deține o clădire de birouri în Piața Victoriei din București, denumită Țiriac Tower. Firma condusă de fostul mare jucător de tenis a investit mai bine de 40 de milioane de euro. Inaugurarea a avut loc în august 2022.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Prețul carburanților. Surprize pentru șoferi, la pompă
Prețul carburanților. Surprize pentru șoferi, la pompă
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării