Sport

Ion Țiriac și Mircea Lucescu, privilegiați pe Stade de France. Au văzut Liverpool – Real Madrid chiar de lângă Ronaldo!

Stade de France a adunat o mulțime de nume grele în tribune la finala Ligii Campionilor, iar Ion Țiriac și Mircea Lucescu au văzut meciul alături de brazilianul Ronaldo.
29.05.2022 | 00:55
Ion Tiriac si Mircea Lucescu privilegiati pe Stade de France Au vazut Liverpool  Real Madrid chiar de langa Ronaldo
Stade de France a adunat o mulțime de nume grele în tribune la finala Ligii Campionilor, iar Ion Țiriac și Mircea Lucescu au văzut meciul alături de brazilianul Ronaldo. Sursă foto: captură TV
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară trofeul, după ce a învins Liverpool, scor 1-0, printr-un gol reușit de Vinicius.

Ion Țiriac și Mircea Lucescu, alături de Ronaldo la finala Ligii Campionilor

Nume mari din lumea sportului au venit pe Stade de France pentru a urmări finala Ligii Campionilor din Liverpool și Real Madrid, iar Ion Țiriac și Mircea Lucescu au avut onoarea de a sta chiar lângă legendarul atacant brazilian Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român l-a avut ca jucător pe Ronaldo în scurta perioadă petrecută la Inter Milano și întotdeauna a spus că brazilianul este unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

Fostul tenismen Ion Țiriac a stat chiar alături de fostul mare fotbalist brazilian, în timp ce Lucescu a avut loc un rând mai jos, dar tot în apropierea marelui fotbalist pe care l-a antrenat.

ADVERTISEMENT

Pe Stade de France au mai fost prezenți printre alții fostul antrenor al Real Madrid, Zinedine Zidane, foștii fotbaliști Fabio Cannavaro și Clarence Seedorf, dar și tenismenul spaniol Rafael Nadal, fan înfocat al ”galacticilor”, care a fost prezent și pe Bernabeu la returul de infarct cu Manchester City.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de Regele Filip al Spaniei, la finala UCL

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a urmărit finala Ligii Campionilor alături de reprezentantul Casei regale a Spaniei, însuși Regele Filip a VI-lea.

ADVERTISEMENT

Alteța regală s-a întreținut pe tot parcursul duelului dintre FC Liverpool și Real Madrid cu Aleksander Ceferin, președintele UEFA, iar la final a sărbătorit triumful echipei spaniole, al 14-lea din istoria clubului.

Cum să câștigi Liga Campionilor cu un singur șut pe poartă

După succesul din finala de la Paris, “galacticii” vor încasa 4.500.000 de euro, pe lângă bonusul pentru calificarea în această fază a competiţiei. În total, formaţia de pe “Santiago Bernabeu” va ajunge la încasări de 119.797.077 de euro. De cealaltă parte, Liverpool va lua 104.667.692 de euro.

ADVERTISEMENT

Finala a început cu o întârziere de 36 de minute din cauza problemelor care au existat la intrarea în stadion. Turnicheții de la o poartă de acces s-au blocat, fanii au început să se îmbulzească și de aici până la violențe nu a mai fost decât un pas.

Real Madrid s-a impus cu un gol marcat la singurul șut pe poartă, în timp ce Liverpool a dominat întâlnirea și a avut o mulțime de ocazii, chiar dacă în repriza secundă a scăzut din turație pe fondul oboselii.

Duper-golgeterul madrilenilor, Karim Benzema, a ”inventat” din nou o fază din nimic. În finalul primei reprize în care madrilenii nu au șutat la poartă, francezul l-a învins pe Allison. Însă după minute lungi de analiză, video-arbitrajul a decis: ofsaid.

ADVERTISEMENT
Tags: